Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie każdy powinien mieć dzieci w dzisiejszych czasach

Polecane posty

Gość gość

po co produkować nowe nieszczęścia.

Gość gość
niby tak ale każdy boi się odstawać od reszty, od sąsiadów, znajomych, krewnych bezdzietne małżeństwo uważane jest za dziwne, ekscentryczne, podejrzane

Gość gość
są tacy którzy się do tego nadają,i jeżeli się na tego rodzaju wyzwanie nie zdecydują,nie zaryzykują życia rodzinnego,to zdziwaczeją i im odbije,ale naprawdę to nie jest dla każdego w dzisiejszych czasach

o mnie nie musicie się martwić, nie chcę mieć dzieci a tym bardziej dziewczyny :-)

Gość gość
nie rozumiem tej obsesji,że każdy musi w to brnąć

Gość gość
np.tej obsesji z in vitro

Gość gość
nie każdy powinien mieć dzieci, bo nie każdy się do tego nadaje. Dzieci powinni mieć ludzie inteligentni, świadomi tej odpowiedzialności i potrafiący przekazać dzieciom jakieś wartości. Niestety najwięcej rozmnaża się osob, które się do tego nie nadają i nie potrafią wychowywać, dlatego mamy coraz głupsze i gorsze społeczeństwo - czasy "warsaw shore"

Gość gość
Dzieci powinni mieć moim zdaniem ludzie, którzy naprawdę bardzo tego chcą, którzy nie tylko zapewnią im utrzymanie, ale też miłość, troskę i czas.

Gość samiec_alfa9
Dzieci powinni mieć moim zdaniem ludzie, którzy naprawdę bardzo tego chcą, którzy nie tylko zapewnią im utrzymanie, ale też miłość, troskę i czas. xxxx Dokładnie. Dlatego ja nie mam. :)