Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbigniew Stonoga ujawnia prawdę o partii NowoczesnaPL Ryszarda Petru.

Polecane posty

Gość gość
A czy Petru już się wytłumaczył kto i na jaki zasadach udzielił mu wielomilionowej pożyczki na założenie partii? Komu będzie służył po wyborach?

Gość gość
Wyborcy Petru są jak owieczki głosujące na wilka. Jak można głosować na partię bankierów samemu nie będąc bankierem? :D 🖐️

Gość gość
16:11 Wyjaśnieniem tego ma zająć się ABW.

Gość gość nump
Petru i Nowoczesna, to tratwa ratunkowa dla zaplecza korupcyjnego, biznesowego i służb specjalnych, które stoją za PO. Nic nie warta ściema dla bardzo naiwnych. PO też się reklamowało, jako niezwykle gospodarczo liberalna partia. Ktoś jeszcze pamięta słowa Tuska o KLASIE PRÓŻNIACZEJ? :D Petru, też teraz tak pieprzy, tylko że Petru, to zupełny pionek, gdy Tusk potrafił rozegrać (dla siebie) niejedną grę polityczną.

Gość gość
Mam nadzieję, że po tych informacjach ludzie oprzytomnieją i pogonią petru-banksterkę.

Gość gość
Wręcz przeciwnie głosuje na Petru.

Gość gość
Brawo panie Zbyszku, oby tak dalej! Dodaję do ulubionych

Gość gość
Jestem kandydatem do sejmu Nowoczesnej. W związku z tym, że jestem Oficerem Policji w Komendzie Wojewódzkiej Policji…, otrzymałem zaproszenie o udzielenie wywiadu do ogólnopolskiego czasopisma policyjnego i ustosunkowanie się do programu Nowoczesnej, a mianowicie: Ugrupowanie z listy wyborczej, którego startujesz na posła, w swoim programie postuluje m.in. odebranie przywilejów emerytalnych służbom mundurowym. Jakie jest Twoje zdanie na ten - co tu kryć - dość drażliwy temat? Czy w twoim programie wyborczym jest miejsce na poprawę bezpieczeństwa, bądź warunków służby policjantów i pracowników Policji? Bardzo proszę o ustosunkowanie się do tych pytań, aby moja odpowiedź była zgodna z kierunkiem Nowoczesnej. Chciałbym tutaj nadmienić, że policjanci w Polsce to grupa około 100 tys. osób, a wraz z ich rodzinami ta liczba co najmniej się podwaja — pisze kandydat do Biura Nowoczesnej. Jak widać nawet ludzie kandydujący do Sejmu z ramienia partii Petru mają problem ze zidentyfikowaniem programu ugrupowania i muszą prosić o specjalne maila w tej sprawie. :classic_cool:

Gość gość
"Wręcz przeciwnie głosuje na Petru. " No to widocznie lubisz być dymana, bo wątpię żebyś miała z wyboru partii bankierów jakiekolwiek korzyści. Ta partia reprezentuje interesy bardzo wąskiego grona najbogatszych i to o nich będzie dbała, kosztem całej reszty społeczeństwa. NowoczesnaPL to taka platforma do kwadratu, łączy wszystkie jej najgorsze cechy.

Gość gość
Stonoga to dziwny facet,ni to społecznik,ni to agent,jeden diabeł wie kim on jest.Ale ważne jest to co on ujawnia,jest to z punktu widzenia dobra społecznego bardzo ważne i uzasadnione !

Gość gość
Stonoga to dziwny facet,ni to społecznik,ni to agent,jeden diabeł wie kim on jest.Ale ważne jest to co on ujawnia,jest to z punktu widzenia dobra społecznego bardzo ważne i uzasadnione !

Gość gość
Nowoczesna i PO to bliźniaczo podobne partie i walczą o ten sam elektorat. W tej rozgrywce Stonoga walczy w interesie platformy osłabiając konkurencje ze strony Petru. To jest wewnątrz-mafijna wojna o wpływy.

Gość gość
PO, Nowoczesna, ZLEW i PSL to partie starego postkomunistycznego układu. Obecnie na te partie głosować mogą już tylko kompletni odmóżdżeńcy, albo ludzie mający konkretny interes w tym by wszystko w Polsce pozostało po staremu.

Gość gość
Ja tam Stonodze kibicuje,cieszyło by mnie gdyby jednak dostał się do sejmu,też mnie zastanawia kim tak naprawdę jest,ale jak bym miała takie pieniądze i wtyki jak on robiła bym to samo.

Gość gość
tak tak, idź już spać Smerfetka

Gość gość
NowoczesnaPO i tyle w temacie :D 🖐️

Gość gość
Bloger Matka Kurka przedstawia kulisty kampanii wyborczej Nowoczesnej. Czysta esencja układu III RP. Warto przeczytać. :) http://cut.by/0yzsz

Gość gość
Widzicie,oni sobie robią wojenki między sobą o władze,ich nie interesuje zwykły obywatel tylko dostać się do koryta,niech więcej takich perełek wyplynie ,może w końcu ludzie się obudza,bo ciągle większość myśli telewizorem.

Gość gość
Jakaś owieczka jest jeszcze chętna na strzyżenie u Petru? :D

Gość gość
Chyba tylko niedorozwoje kompletne :D

Gość gość
To teraz sobie wyobraźcie do czego była zdolna po ,jakich jeszcze akcji oprócz podpalenia budki i ustawiania prowokatorów się dopuścili? Maja przecież władze nad wszystkimi służbami.

Gość gość
Platformie i jej klonom 25.10 mówimy głośne NIE!!!