Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uderzyłam się w brzuch w ciąży Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Przed chwilą dawalam psu kość i on z radości skoczył i uderzył mnie łapą w brzuch zabolalao ale nie mam nic czerwonego. Jestem w ,8 tyg ciąży czy mogło się coś maluszkowi stać. Bardzo się zmartwilam

Gość gość
jeśli nic cie nie boli i nie krwawisz to po co ta histeria

Gość gość
Najwyżej urodzisz dzieciaka z psią łapą

Gość gość
Powiwm tak: jak sie nie przejmujesz to wszystko bedzie ok :), ale jak bedziesz sie tak bała to zawszw coś sue dzieje, tak ze wyluzuj kochana ;)

Gość gość
zmartwiłabym się gdyby mnie uderzył słoń, a nie jakiś pies :O zadzwoń do wróża macieja, on ci powie, co masz robić :P

Gość gość
8 tydzień to żaden maluszek a skrzep taki jak w okresie

Gość gość
To jest dopiero ósmy tydzień, czy ty wiesz jakiej wielkości jest twoje dziecko? Jest mniejsze niż fasolka ukryte pod fałdami tłuszczu, wody i mięśni, co mu się mogło stać? jak byś powiedziała w 38 tc to już różnica. znajomej mama jak była w ciąży to ja pies przeciągnął po ziemi bo kota zobaczył i nic jej nie było. Dziecko jest dobrze chronione wbrew pozorom

Gość gość
Tragedia jakie tu wredne suki !!!! Autorko nie przejmuj się wszystko będzie ok,chyba że będzie Cię bolał brzuch to lepiej jedz do lekarza,ale wydaje mi się że nic się nie stanie

Gość gość
spokojnie nic sie nie stanie... po pierwsze to dopiero 8msc ciazy wiec maleństwo jest ukryte głeboko w tobie. po 2 nawet później w przypadku zwykłych urazów nic sie nie stanie bo dziecko chronia wody płodowe i najwyzej moze spodobac mu sie nagłe zakołysanie ;-) nie mówię oczywiście o poważnych uderzeniach, niezamortyzowanych upadkach itp. ZAWSZE w przypadku gdy sie boisz w szpitalach są izby przyjęc gdzie mozesz sie udać w przypadku jakichś dolegliwości - nie musisz czekac na wizyte u swojego gina. A tutaj raczej bym nie panikowała :-D naprawde człowieczek w środku jest nieźle chroniony przez nasze ciało

Gość gość
Spokojnie mój pies bez przerwy po mnie skacze i depcze jak się wygłupiamy i nic złego się nie dzieje a to już 22 tydzień. No chyba że pies waży więcej od ciebie i rąbnął cię całym ciężarem;)