Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie to swoje multi kulti, błędnie pojmowaną tolerancję, strach przed

Polecane posty

Gość gość

powiedzeniem że ci co teraz napływają do Europy to śmiecie ludzkie( bo rzekomo rasistą zostaniesz nazwany) które chcą żreć na koszt pracujących, a sami tylko zasiłki brać i płodzić. Jeżeli się nie opamiętamy i stanowczo nie damy do zrozumienia politykom że nie życzymy sobie tego typu ludzi na koszt państwa(czyli osób które płacą podatki) to za kilkadziesiąt lat Europa będzie tak wyglądać, będzie prawo szariatu i takie akcję będą mogły być na porządku dziennym. Jest to inna kultura, inna cywilizacja od europejskiej, dlatego nie ma szans na asymilację, a jedynie walkę( pod okupacją unii europejskiej nie mamy szans z nimi, bo unia ich faworyzuje dając zasiłki). https://www.youtube.com/watch?v=CiZd4WTot5I uprzedzam, drastyczne sceny .

Gość gość
Szwecja, Francja, Niemcy i UK już przepadły. Zaraz dołączą do nich Dania, Holandia i Belgia. Ludzie boją się wyjść na ulicę, a do muzułmańskich dzielnic policja jeździ podwójnymi patrolami albo wcale. Śmieszą mnie ci, którzy twierdzą, że to są tacy sami ludzie jak my. Od razu widać, że nie mieli z nimi do czynienia. Otóż to NIE SĄ tacy sami ludzie jak my. To jest zupełnie inna kultura i mentalność. Oni naszą gościnność i tolerancję pojmują jako objaw strachu i słabości. Bo u nich obcych i odmieńców się zabija albo każe im się płacić haracz za np. możliwość wyznawania swojej religii. Dlatego plądrują Europę i nie spoczną, dopóki jej nie zniszczą. Trzeba ich stąd wypędzić,a islamu zakazać. Tak jak w krajach muzułmańskich zakazany jest ateizm i wszystkie religie oprócz islamu. Czemu nikt nie czepia się Azjatów? Może dlatego, że nie szturmują Europy z kamieniami w rękach, ciężko pracują prowadząc własne biznesy, uczą się miejscowego języka i ogólnie się asymilują?

Gość gość
Prawda słabo interesuje kafeterian! Proszę tylko popatrzeć na zakładane tematy. Najwidoczniej polityka nie gości często podczas rozmów z najbliższymi, bądź w ogóle się nią nie interesują. Robią wielki błąd. Autor tym filmem chciał obudzić społeczność kafeterii, mnie się udało. Z tymże ja od dłuższego czasu dostrzegam w "uchodźcach" ogromne zagrożenie [więc mnie proszę nie liczyć]. Warto posluchać czasem mądrzejszego: https://www.youtube.com/watch?v=oVAxHO0LYnM

Gość gość
Oby za parę miesięcy nie było tak, że nagówki zakładanych tematów na kafeterii będą się zaczynaly np. "Zg*ałcił mnie "uchodźca" muzułmanin"

Gość gość
Premier David Cameron zapowiedział właśnie, że wszelkie przestępstwa na tle nienawiści wobec muzułmanów będą zaliczane do osobnej kategorii, niczym antysemityzm.