Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co lepsze na weekend krakow czy wawa?

Polecane posty

Gość gość

prosze o wasze opinie, bo waszam sie gdzie pojechac. dzieki

Gość gość
wawa dużo się dzieje i miasto takie do życia, kraków turystyczne i naciągane kulturowo. ale wybrałbym kraków.

Gość gość
chodzi mi glownie o zwiedzanie, dobre jedzenie. Chcialam pokazac Wawe badz Krakow znajomym z zagranicy.

Gość paulinaaaaaaaa
Ja osobiscie wolę Warszawe ,ale to ja :) Może jest dla mnie ciekawsza bo w Krakowie byłam chyba z milion razy ( jest dosc blisko mnie), a w Warszawie za kazdym razem cos nowego odkrywam i nigdy sie tam nie nudze

Gość paulinaaaaaaaa
Ale jeśli chodzi o znajomych z zagranicy to pewnie jednak bardziej im sie spodoba Kraków, choc Warszawa nie jest tez zlym pomyslem, bo jak pisałam napewno nuda wa tam nie grozi

Gość gość
widze, ze zdania sa podzielona, wiec ciezko mi zdecydowac

Gość gość
Na zwiedzanie, powolne spacery po starym mieście, odpoczynek- Kraków. Na muzea, szalone wypady nocą itd- Warszawa. Zalezy jaki masz plan poprostu

Gość gość
Obcokrajowcom bardziej spodoba sie Krakow, jesli chcesz zrobic na nich wrazenie to tam ich wybierz bo Warszawe tez lubie, ale ona jako stolica d**y nie urywa

Gość gość
Krakow- wieliczka soli, oswiecim, nowa huta, rynek..

Gość gość
Warszawa jest zniszczona po wojnie, dlatego d.. nie urywa.

Gość gość
Kraków ma wiele pięknych miejsc- ja osobiscie uwielbiam Kazimierz. Ale podczas ostatniej wycieczki zachwyciła mnie równeiż cała okolica- Tyniec, Ojcowski Park. Warto zatrudnić przewodnika zwiedzajac to miasto i okolice- jego historia jest tak interesujaca i bogata ze warto sie zagłebic i poznac nieco szczegółów. Niedawno korzystalismy z usług pani Ewy http://zobacz.krakow.pl/ i mimo ze wydawało mi sie ze znam miasto miejsca które mi pokazała oraz histroie jakie opowiadała zupełnie mnie zaskoczyło.

Gość gość
jeśli zdecydujesz sie na weekend w Warszawie serdecznie polecm nocleg w http://www.palacykotrebusy.pl/ piękny hotel z besenem oraz grotą solną w cenie!