Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy późno zostałam mamą wg was?

Polecane posty

Gość gość

Pierwsze dziecko ur. w wieku 28.5 a drugie 31 lat. Jak będę miała 40 to dzieci w wieku 11.5 i 9 lat. Co sądzicie? Stara matka ze mnie?

Gość gość
jak ja lubie takie głupie pytania od głupich bab

Gość gość
też uważam że dobry wiek ja zostałam mamą w wieku 30 lat. jak będę miała 40 to mała będzie mieć 10 lat drugie planuję gdy będę mieć jakieś 36-37 lat jak wybudujemy domek :)

Gość gość
Serio to takie wazne? Ja ma 32 i jedno dziecko i od jakiegos czasu jestem pewna ze chce jeszcze dwoje. Bo to było zawsze moje marzenie. Mialam juz dac sobie spokoj ale stwierdziłam ze nie chce umierac z niedosytem ze nie spelnilam swoich marzen. Nie czuje sie staro.

Gość gość
Skoro czujesz się staro to tak jesteś stara.Tak naprawdę można mieć 25 lat i czuć się i wyglądać na 40 parę.A można mieć około 40 i mieć w sobie niezwykłą pasję życia,energię i młody wygląd.Biologia to nie wszystko psychika też jest bardzo ważna.

Gość gość
chyba żartujesz? To jest przecież idealny wiek na macierzyństwo, nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma:)

Gość gość
Ja mam 33i teraz zaczelam starania,wiec nie pozno.

Gość gość
ja pierwsza corke urodzilam w wieku 19 lat, synka w wieku 23 lat i drugiego synka w wieku 26 lat ( obecnie ma 10 tygodni) mam meza,mieszkanie, nowy samochod, oszczednosci i jestem szczesliwa. Mieszkam za granica