Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 152

Nie wiem na kogo głosować

Polecane posty

ale na pewno nie na PIS bo to socjaliści jak SLD

PEtru , PO czy Mikke ? co jest mniejszym zlem ?

Gość gość
a petru i PO to nie socjaliści niby?

Gość gość
Widzę,że od walenia konia doznałeś ogłupienia.

Gość gość
ja nie wiem w jakim ty kolego świecie żyles przez ostatnie 8 lat żeby twierdzić że PO to NIE SOCJALIŚCI. ludzie ktorzy podnieśli podatki ponad 20 razy, "zreformowali" ubezpieczenia spoleczne nacjonalizując OFE i powolali państwowego molocha pod nazwą "inwestycje polskie". czy oni w ogole wprowadzili JAKĄKOLWIEK zmianę ktorą można nazwać wolnorynkową?

Gość gość598
Rysiu Petru = PO są trzy opcje w tych wyborach : PiS, Kukiz'15 i Korwin

Gość gość
a petru to nowa odsłona PO zorganizowana tym razem przez banksterskie lobby. balcerowicz, do ostatniej chwili popieral komorowskiego przecież

Gość gość
"są trzy opcje w tych wyborach : PiS, Kukiz'15 i Korwin" x dokładnie. tylko między tymi ludźmi toczy się dyskusja o tym jak zmieniać polskę żeby było tu lepiej. reszta to tylko chce się do koryta dorwać i udawać ze coś robi uchwalając jakieś debilne ustawy o przerabianiu chłopow na baby.

przecież PIS to socjaliści numer 1 Oni chcą podniesc 500 zł na dziecko miesiecznie a skad wezma te pieniadze ? Od podatników rzecz jasna , Bo zeby komus dac to innemu trzeba zabrać PO to socjalisci , ale mniejsi niz PIs . Pis rządzą w obietnicach ktore kosztują miliardy nadal nie wiem na kogo głosować

w dodatku PIS jest za tym zeby dotować koscioł z budżetu panstwa , a ja jestem przeciw takim pomysłom Bo kosciol to nie jest instytucja panstwowa i powinien sam placić na swoje utrzymanie ..

Gość gość
Na PO lub Petru AHAHAHA

Gość gośćść
lepiej dotować kościół z budżetu niż ściągać do Polski muzułmanów i z budżetu budować im meczety, dawać zasiłki i mieszkania :o Ja głosuję na Kukiza bo tylko w jego programie jest to co mnie najbardziej interesuje czyli konieczność zmiany składek Zus dla małych przedsiębiorców, to co proponuje Kukiz w tym zakresie mi odpowiada dlatego ma mój głos

PIS nie wchodzi w grę bo to przegrańcy PO- mnie rozczarowało po tym gdy zgodziło się pod naciskiem koscioła by panstwo dotowało koscioł 0,5 % budżetu .. Kosciol jest instytucja prywatną i nie powinien byc dotowany z panstwa .. A kosciol i tak jest bardzo bogaty . Wystarczy zobaczyć jakimi wozami jeżdza arcybiskupi za leksusami za 300 tys zł a ksiadz powinien być skromny http://thefad.pl/sites/default/files/634998154617302111.jpg

Gość gość
Ja też chciałam iśc głosować - od lat nie głosowałam - ale nie mam na kogo. PO odpada - okradli obywateli. Znieśli powszechny obowiazek obrony i to jest ich jedyna sluszna ustawa, która w 100% została zrobiona dla obywateli. PiS nie - jestem ateistką, jestem za zniesieniem konkordatu i zliberalizowaniem ustawy o aborcji - nie życzę sobie, żeby kościół narzucał mi swoją podwójną moralność. Obietnice PiS nie mają szans powodzenia ze względu na brak kasy, poza tym PiS jest za powszechnym obowiązkiem obrony. Zjednoczona lewica i prawica to dla mnie oszołomy. Petru mądrze gada i wreszcie jest kimś, kto nie mówi nic na temat kościoła, ale coś w nim jest, co sprawia że nie jestem do niego przekonana. No nie ma na kogo głosować...

Gość gość598
nie no ludzie co wy z tym Petru??? Petru mądrze gada?? no i co z tego, przecież to zwykły oszust, wysłannik banków który dostał 2 mln złotych kredytu na kampanie, toć to nic innego jak pranie brudnych pieniędzy ! Poczytajcie trochę o nim a nie tylko to co mówią w tv :o

PIS to przegrańcy k otrzy obiecują ludziom gruszki na wierzbie .. Za nimi tez jest koscioł , bo kosziolowi jest najlepiej za rządów pisu i nie wychodzą wtedy afery pedofilskie hehe PO = nie wiem , ale mnie rozczarowało , mysłem ze nie ulegną naciskowi koscioła , a jednak sie zgodzili chamy by 0,5 % panstwa szło na koscioł a przeciez koscioł jest bogaty i nie potrzebuje zadnych pieniedzy z budzetu panstwa . Petru - raczej nie , ale na pewno lepszy niż PIs Mikke - interesujące , ale czy ma szanse wygrać ?

na chwilę obecną myśle zeby zagłosować na Petru albo Mikke , ale sie waham PIs na ostannim miejscu , bo za dużo obiecuje .. stosuje tanie chwyty , obiecuje 500 zł miesiecznie na dziecko .. 500 zł miesiecznie na dziecko nikogo nie przekona do rodzenia jeśli będzie zarabiał tylko 1400 zł hehe. A zarobki pewnie spadną gdy becikowe bedzie 500 zł .. Dlaczego ? Ano dlatego ze bedzie trzeba zwiekszyc podatki