Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwała kontakt z dnia na dzień i nie wiem o co chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Witam panie mam pytanie jak w temacie poznałem jakiś czas temu dziewczynę spotkaliśmy się i przypadliśmy sobie do gustu spacery kino długie rozmowy kwiaty bo akurat wypadały jej urodziny znaliśmy się około trzech tygodni i nagle z dnia na dzień zrywa kontakt i blokuje mój numer zadzwoniłem z drugiego numeru ale jak tylko rozpoznała mój głos rozłączyła o co chodzi może ma kogoś ? proszę o pomoc.

Gość gość
Nie istotne o co chodzi. Skoro tak chamsko Cię potraktowala, to odpowiedz sobie szczerze na pytanie, czy chcesz z kims takim wchodzic w glębsze relacje? Szanuj siebie.

Gość gość
To znaczy, że nie jest Tobą zainteresowana a byliście ze sobą na tyle krótko, by nie musiała chcieć się tłumaczyć. Przykro mi, poszukaj innej która będzie piszczeć na dźwięk smsa od Ciebie :-)) Są takie :)

Gość gość
poznała kogoś innego odpuść bo to nie jest uczciwa ani dobra dziewczyna, idealny materiał na szmatę o ile już nią nie jest, chcesz taką? bo ja bym nie splunął

Gość gość
Z babskiego punktu to mi wygląda na babski FOCH gdy kobieta jest wkurzona na faceta to zazwyczaj nic nie mówi tylko "dziwnie " się zachowuje czyli np:rzuca słuchawka i nie chce rozmawiać ale nie koniecznie tak właśnie jest u Ciebie

Gość gość
A czy przypominasz sobie jakas sytuacje przez ktora moglaby sie obrazic lub zniechecic? Jezeli nie, to powinna przynajmniej Cie powiadomic, ze nic z tego nie bedzie. Kultura tego wymaga. Widac, ze jest pusta I zle wychowana. Dobrze wiedziec wczesniej niz pozniej.