Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak bezpiecznie wziąć pożyczkę?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, myślę nad wzięciem pożyczki, ponieważ bardzo potrzebuję gotówki. Pewnie zaraz pojawią się komentarze, że powinnam poprosić kogoś z rodziny, albo ze znajomych. Niestety - nie mam do kogo zwrócić się o pomoc, ponieważ chciałabym to zachować w tajemnicy. Mam świadomość tego, że będę musiała zapłacić odsetki, jednak chciałabym mieć pewność, że nie będę miała żadnych poważnych problemów z daną firmą. Liczę na Waszą pomoc, słyszeliście coś? Zależy mi na tym, żeby szybko dostać pieniądze.

Gość agatha222
To przejrzyj ofertę wonga.com. Ostatnio pożyczałam tam pieniądze. Wnioskowałam o 500zł i dostałam. Koszt wszystkiego to tylko 10zł i mam 2 miesiące na spłatę.

Witam! Zapraszam do zapoznania się z ofertą pożyczki w wonga.com. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki wynosi 750 zł. Udzielana jest ona na okres aż do 60 dni i jej koszt to jedynie 10 zł. Aby złożyć wniosek o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość vajolet34
Panie Tomaszu a jak mam pożyczkę w wonga.com to mogę wziąć jednocześnie następną?

Witaj vajolet 34. W wonga.com można mieć jednocześnie tylko jedną pożyczkę. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość muszalek32
A ile mozna max. pożyczyć w wonga?

Gość gość
A ile mozna max. pożyczyć w wonga? xxxxx 20 zł

Witam! Muszale k32, maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wzrosnąć do wysokości 2500 zł, ale kwota ta ostatecznie jest uzależniona od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Całkowity koszt udzielenia pożyczki widoczny jest pod suwakami, za pomocą których ustawia się kwotę i czas pożyczki. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści, w którym najwięcej zyskują osoby terminowo spłacające swoje zobowiązania i rozwiązujące interaktywne testy na platformie Kapitalni.org. Spełniając te kryteria, przy kolejnej pożyczce można otrzymać lepsze warunki cenowe pożyczki. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.