Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Was też denerwują ludzie korzystający z internetu w telefonie?

Polecane posty

Ostatnio coraz częściej spotykam się z tym, że link do jakiejś strony w internecie jest podany w wersji mobilnej zamiast NORMALNEJ [zły] i potem nie wiem co mam zrobić by zobaczyć pełną wersje strony, bo często usunięcie "m" z adresu nie wystarcza [zły]

Gość gość
bo to przyszlosc, juz teraz ludzie czesciej korzystają z internetu w smartfonach niz komputerach

Mhm, przyszłośc, już widze, jak ktokolwiek chce grać w gry na takim małym ekraniku, na którym widać zero szczegółów. :P No chyba, ze mowa o jakichś durnych gierkach na komórki. Gry komputerowe mają coraz lepszą grafike, dlatego potrzeba do nich dużych ekranów, takie jak w laptopie to minimum.

Gość gość
dlatego wkrótce doczekamy się zapewnie urządzen konwertowalnych, bedziesz mogla podlączyc smartfon do telewizora lub monitora, smartfon bedzie robil za komputer, ale to nie teraz, poki co telefony są wciaż żenująco slabe w porównaniu z dobrymi laptopami nie mowic juz o komputerach stacjonarnych

Ja korzystam na codzień z peceta, którego unowocześniam od czasu do czasu, nawet nie laptopa, bo wartość komputera jest mierzona przeze mnie tym, jak bardzo nadaje się on do grania na nim w gry, czy jest w stanie udźwignąć ich wymagania sprzętowe :classic_cool: Już widze jak miałabym grac w Wiedźmina 3 na jakimś smartfonie :-o

Gość gość
Tak to weź tego PeCeta ze sobą np w podróż. To normalkne że gdy ktoś nie ma nic innego pod ręką jak smartfon to w nim korzysta z internetu. Po za tym niektórym wystarczy laptop, tablet, smartfon... nie każdy jest manniakalnym graczem. Ja np wolę grać na PS4 niż PC ...

Gość gość
korzystam z tv nowej generacji lepiej was widzem

Gość gość
Internet nie służy do gier tylko do ciekawszych rzeczy.

Zwykle nie korzystam z internetu podczas podróży(na woodstocku nie korzystałam niemal tydzień i ani razu nie zatęskniłam za internetem) i jakoś żyję. Jestem chyba niedzisiejsza :P Nie mówie, ze wszyscy tak mają robić, po prostu irytuje mnie to podawanie linków w internecie do wersji mobilnych, które nie sa pełnymi wersjami stron.

Gość gość
Po 1 . PC to chyba żre najwięcej prądu ze wszystkiego Po 2. Zamiast inwestować ciągle w PC wolę raz zapłacić za konsolę PS4 1TB i nie martwię się o najnowsze tytuły gier. Po 3. Jestem po za domem to korzystam z internetu w swoim smartfonie to chyba logiczne i proste, a nie czekam aż wrócę do domu i odpale PC... Po 4. wiele aplikacji a smartfonach działa lepiej niż to samo na PC przez przeglądarkę...

"Internet nie służy do gier tylko do ciekawszych rzeczy. " Służy m.in. do gier, ale ja preferuje single player zamiast multiplayer albo mmo, introwertyczka jestem, więc rzadko gram w internecie. A tak na marginesie, co moze być ciekawszego od wciągającej gry? Siedzenie na kafe? :P Dobra gra wciąga jak dobra książka, gdy ma dobrą fabułę :P

Gość gość
"Nie mówie, ze wszyscy tak mają robić, po prostu irytuje mnie to podawanie linków w internecie do wersji mobilnych, które nie sa pełnymi wersjami stron. " To akurat robią idioci bo każdy normalnie powinien zedytować linka z mobilnego na normalny... Niestety mało ludzi mysli logicznie

Ech...a to czasy nastały :) robią tak wszyscy moi znajomi. Pani Zosia z kiosku, kuzynki synek na placu zabw, kolega lekarz przed operacja. Takze co kto lubi :)

Gość gość
Jeej chcesz się pochwalić ze grasz w gry? Bo chyba o to Ci chodzi :D

"Zamiast inwestować ciągle w PC wolę raz zapłacić za konsolę PS4 1TB i nie martwię się o najnowsze tytuły gier." No widzisz, a ja wole wszystko mieć na jednym urzadzeniu. Gra mi się chwilowo znudzi to nawet jej nie wyłączam, tylko minimalizuje alt+enter i włączam zminimalizowaną wcześniej przeglądarke z otwartymi zakładkami stron. Różni ludzie mają różne preferencje, co nie zmienia faktu ze te irytujące strony mobilne z "m" w adresie, wyglądające jak wersja demo prawdziwej strony są irytujące, powinno zostać to jakoś tak rozwiązane że na urzadzeniu nie mobilnym gdy właczam strone to zawsze jest w pełnej wersji :P

poza tym na konsolach nie można grac w stare gry które nie są z nia kompatybilne, a ja gram czasem nawet w takie sprzed 2000 roku :P i mam w nich jeszcze moje stare sejwy, z 2007 roku mam najstarsze które zachowałam.

Gość gość
Wyobraź sobie, ze ja często nie mam czasu na siedzenie na internecie w domu, a co dopiero na gry! Nie każdy moze sobie pozwolić na siedzenie w domu na d***e i granie w gry na kompie. Niektórzy studiują, pracują i jedyny moment, w którym mogą połączyć sie z internetem to droga do pracy albo przerwa na lunch.

Ja też studiuje, czasami nawet pracuje i nie wiem co to ma do rzeczy :P Ja tylko pisze o swoich preferencjach, masz do mnie jakieś pretensje że lubie grać czy jak? nie mówie przeciez innym co mają robić.

Gość gość
Ty studiujesz? I PRACUJESZ? xd

Gość gość
Ty jesteś dzieckiem d****i

Gość gość
Znalazłam poradnik, który raz na zawsze pomoże Ci zmienić ustawienia dla witryn mobilnych: http://utn.pl/OxM6a. Bardzo wygodne rozwiązanie, trochę pokręcone, ale skuteczne :)

Gość gość
Nie, sama korzystam wiecej z neta na telefonie niz na komputerze

Mnie denerwują QR kody :D Też nie lubię korzystać z internetu w telefonie, tablet jest nieco lepszy, bo ma większy ekran. Dokupiłem klawiaturę, ale niesamowicie wkurza mnie brak myszki ;)

Za szybko idzie ten postęp technologiczny :P A co sądzisz o ekranach dotykowych? Dla mnie to jest bardziej niewygodne niż tradycyjne przyciski, mam wrażenie że to powstało tylko po to, aby pokazać ludziom "patrzcie jaką nowoczesną technologią dysponujemy!" a nie z względów praktycznych.

Gość gość
- Was też denerwują ludzie korzystający z internetu w telefonie? - denerwują cię bo ty tego nierobisz i dlatego :) ... teraz już wiesz, znasz prawdę i możesz z tym walczyć (w sensie z samym sobą) ... udzi nie zmienisz możesz jedynie zmienić swoje podejście do nich :) ...

Gość gość
A dla mnie sa wygodne, nie mam zadnego problemu w uzywaniu dotykowego ekranu. Zwlaszcza, ze w pracy tez mam takie :P - moor

Gość gość
Ja wogóle nie korzystam z laptopa,za którego dałam 5 tys.zl.odkąd mam internet w telefonie,to mega wygoda!