Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgubiłam telefon z nagimi zdjęciami ; ( ; ( ; (

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj zgubiłam telefon,najprawdopodobniej na dworcu głównym w Szczecinie. Najgorsze jest to ze tam były moje i chłopaka nagie zdjęcia. Niektóre razem z twarzą ; ( gdzie mogę to zgłosić?czy warto iść na policję?

Gość gość
teraz na forum przeczytałam ,że ktoś znalazł na dworcu głownym w Szczecinie telefon z nagimi zdjęciami to pewnie Twój szukaj takiego tematu

Gość gość
Nie rób sobie żartów bo ja cała noc nie spałam myśląc o tym ;(

Gość gość
Ja kiedys kupilam uzywany tel w komisie i ktos w nim tez nie wykasowal niektorych zdjec :P Mnie tam one nie interesuja bo to jakas laska robila sobie fotki, a ja jestem hetero ,ale smiac mi sie chcialo

Gość gość
ja naprawdę nie zartuje:( widziałam taki wpis o godz.9.05 na forum znalazłem telefon z nagimi zdjęciami chyba,że sobie ktoś jaja robi poszukaj ja chciałam Ci tylko pomóż pozdrawiam

teraz moja historia :D Nie tak dawno temu chciałam sprzedać Notebooka,ponieważ byłam niezbyt zadowolona z jego pracy.A ponad to upatrzyłam sobie pewną rzecz,więc kase ze sprzedaży notebooka,moglabym przeznaczyc na to coś. Szybko znalazłam kupca - oczywiscie za posrednictwem allegro.Wieczorem przyjechał po notebooka.Tak się tym faktem podnieciłam,że zapomniałam pousuwać swoje nagie zdjęcia i filmiki Kompromitacja w każdym calu.