Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adorator_katowice

Czy zdazyło wam sie uprawiac sex z nieznajomy?

Polecane posty

czekam na konkretne odpowiedzi i opinie,wiem ze sporo z was bedzie pisac ze w burdelu takowe mozna doznac,ale nie o takie odpowiedzi mi chodzi.spontaniczny,w kawiarni,w pubie,w parku,w pociagu.itp...

Gość gość
Uprawiałem w pociągu w toalecie ale nie z przypadkową osobą :-)

Gość gość
Hmm z nieznajomym to nie. Pisalam jakiś czas z mężczyzna tzn parę mies. Spotkalismy się i po paru godz zrobilam mu lodzika a on mi minetke. No nie mogłam się powstrzymać :-P

Gość Gella29
O tak..i nigdy tego orgazmu nie zapomnę. Nie raz mnie korcilo by zrobić powtórkę ale.. Zycie :)

Gość gość
Dodatkowo nie wspomnę o jednorazowym seksie z dziewczynami których znałem tylko imię :-)

Gość gość
Kiedyś z konduktorką w pośpiesznym, w dodatku sporo ode mną starszą, w jej przedziale służbowym.Trzy razy spuściłem się w jej ci/ pkę.No byłem młody, teraz te trzy razy to marzenie.

Gość gość
Jezdze takaowka i mialem kurs z pod klubu. Wsiadla nieco wstawiona dziewczyna i podczas kursu zdiela majtki . Zlapala mnie za krocze postawila go ustami a ze zawsze mam gumki ze soba to skorzystalem i w dyskretnym miejscu ja bzyknolem. Byla calkiem fajna. A na koniec jeszcze zaplacila za kurs

Gość gość
seks z nieznajomym, to chyba ostatnimi czasy, jedyny seks jaki mam :P weekendowe podrywy w klubach, nieznajomy spotkany w hotelowym barze podczas delegacji...jedna noc i do widzenia, mi pasi jak njabardziej.

Gość gość
To chyba musze cie poznac.... I skosztować cie:-)

Gość gość
może kiedyś się przypadkiem gdzieś w klubie spotkamy ;) zaznaczam, że ja się na seks z nikim nie umawiam ;) tym bardziej nie szukam na czatach :P lubię ten dreszczyk wchodząc do klubu czy baru, czy znajdę kogoś dziś czy nie ;) bawi mnie czasami, kiedy faceci są przekonani, że to oni wyrwali laskę :D ale nie przeszkadza mi to ;) tak, więc do zobaczenia być może ;)

Gość gość
Mam nadzieję.... Oczywiście nie umawiamy się na seks :-) a ile masz lat:-)

Gość BlondynkaM
Ne robiłam tego z nieznajomym. . Ale bardzo bym chciała. . :) albo z nieznajomymi. .mmm

Gość gość
Jakby co jestem chętny :-) jeszcze się nie znamy :-)

Gość BlondynkaM
Aż wilgotna mi się robi na samą myśl: )...

Gość gość
Pobaw się paluszkami :-)

Gość gość
O tak.....jechalem autem i na przystanku czekala na autobus dziewczyna.....Zatrzymalem sie i zaproponowalem podwiezienie . Nie myslalem nawet o seksie-tak poprostu....I jadąc rozmawialismy o rzeczach przeróżnych....Dojezdzajac do celu padlo jakies pytanie i reka moja wyladowala na jej kolanie.....a ona od razu zachecajaco rozchylila nogi.....wiec nie czekalem.....Zapytalem wprost, czy zawrócic i poszukac dyskretnego miejsca..... Zatrzymalismy sioe przy głownej drodze....nie przeszkadzalo to nam. Usiedlismy na tylnym miejscu, ona sie od razu rozebrala i .....zrobila loda niesamowitego. W miare szybko doszedlem.....w ustach......Po doslownie chwili bylem znow gotowy.....zrobilem jej minetke.....byla tak wniebowzieta, ze orgazm i wytrysk miala tak obfity, ze cale siedzenia byly mokre...... Mam nr tel. i mam nadzieje na kolejne spotkanie....juz umowione :-)

Gość gość
Ja nawet ze znajomym tego nie robilam, jedyny facet to moj maz :o

Gość gość
Moja żona zrobiła to z nieznajomym, czyli ze mną... Cos pięknego.