Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona12340

Wynik Betahcg pomozcie błagam odczytaccc

Polecane posty

Gość Ona12340

Wynik 1111,99 jednostka mLU/ML wynik ujemny 00 - 5,0 1-10 tydz 1,20-417 430 11-15tydz 16 996 -247 465 16-22tydz 6860 -50 239 23-40tydz 1583 -65 911 Dosłownie tak pisze Prosze i Pomoc Bo nie znam się czy jestem w ciaży ?? bo bardzo pragne dzidziusia

Gość gość
Jesteś, a tydzień policz od ostatniej miesiączki, bo bhcg ma bardzo duże wahania. Gratki

Gość Ona12340
Uf bardzo dziekuje za tak szybka odpowiedz Wielkie dzieki bo az sie cala trzeslam ze nie bo szlam od miesiaczki 3tyg i 4dni i nie widzial nawet pecherzyka wiec zrobilam sobie bete dla pewnosci ...... pójde w nastepnym tygodniu na usg mam nadzieje z ejuz bd widac pecherzyk i moja fasoleczke

Gość gość
Gatulacje! Ale czemu masz problemy z interpretacja tak prostego tekstu? Jest twoj wynik i sa podane normy. Na czym tu sie znac. Dzizes

Gość gość
Wynik ujemny to 0 - 5,0 Twoj wynik to 1111,99 Czy 1111,99 to wiecej niz 5,0?? Kto nie umie odpowiedziec i pyta na cafe nie powinien sie rozmnazac.

Gość Ona12340
Sorki ale chyba nerwy mnie przerosly zaczelam płakać i wogole wszystko naraz a po chwili sie cieszyc i skakac do nieba;)

Gość Ona12340
przepraszam za zamieszanie i dziekuje za odpowiedz

Gość gość
To pytanie to żart? Przecież wszystko jest napisane "jak byk". Jeśli to jednak nie żart - tak, jesteś w ciąży.