Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy można zaufać nowo poznanemu facetowi?

Polecane posty

Gość gość

Co sprawia, że można już mu zaufać? mam na mysli, że np. nie chce naciągnąć na kasę (nie jest oszustem matrymonialnym) nie jest alkoholikiem albo żonatym. Znam kogoś prawie 2 miesiące i jeszcze nie nabrałam zaufania. Na początku bałam się że po seksie mnie zostawi, ale tak sie nie stało. Jednak nigdy u niego nie byłam więc nie mogę dać sobie ręki uciąć że nie ma np. zony. Poza tym ostatnio wyniknęła pewna sprawa - jakieś kłopoty finansowe i zapaliła mi się czerwona lampka - czy to nie oszust, czy nie będzie liczył na pomoc finansową ze strony kobiety? Jakies rady? Doświadczenia?

Gość gość
To ty dobra jesteś jak poszłaś do łóżka z facetem któremu nie ufasz :P I zapamiętaj, że żaden szanujący się facet nigdy nie pożyczy kasy od swojej kobiety, bo to po prostu wstyd. A ci co gadają o kłopotach finansowych, wypłakują się, to na ogół naciągacze.

Gość gość
a jaki ma zawód? moze ma jakieś nałogi? nie otworzył się przed tobą, może za wcześnie decyja o sexie, sama ją podjęłaś czy ci wmówił? ps. teraz łatwo gościa sprawdzić w internecie zobacz o dłużnikach strony, możesz też zapytać komorników mają rejestry i za free udzielają informacji, powiedź że jesteś wierzycielem:-) i masz go na tacy:-)

nigdy nie przyslo mi do glowy zeby sprawdzac laski na stronach o dluznikach czy moze jeszcze w KRK... :D:P macie pomysly....

Gość gość
tak glupie pytania moze zadawac tylko gimgooofno albo blondynka :p:D

Gość gość
Co to za stwierdzenie że poszłam do łóżka z kims komu nie ufam !!!! Ja jestem z natury nieufna co nie znaczy że nie chcę kogos poznać. Na tyle zaufałam, że myslę że jestem jedyna, ale 100% pewności nie można mieć dopóki sie z kimś nie zamieszka. Nie wypłakuje sie o kłopotach finansowych - tylko powiedział, że cos mu skradziono i jest iles tam w plecy.

Gość gość
Oczywiście, że sama podjęłam decyzję o sexie - robie co chcę i nikt niczego nie jest w stanie mi wmówić, czy zabronić. Dwoje dorosłych ludzi, którzy sie sobie podobają, pociągają i deklarują że chcą być razem - to co miałoby powstrzymywać?

Gość gość
matko !! nie przyszłoby mi do głowy sprawdzać kogoś w rejestrach komorniczych. poza tym czy ktoś kto ma długi ma byc juz skreślony?

Gość gość
Kiedy będziesz u niego w domu, kiedy pozna cie ze swoimi znajomymi, rodziną, kiedy czyny potwierdzają słowa.

Gość gość
jestes kretynka z mozdzkiem 12 latki

Gość gość
Gość z 11.55 piszesz do autorki? Dlaczego ktoś nieufny jest kretynem? Przeciwnie naiwne są kretynkami. Zbyt dużo przeszłąm w życiu i zbyt wiele sie naczytała i nasłuchałam, aby wierzyć każdemu, szczególnie facetowi.

Gość gość
gość dziś a jaki ma zawód? moze ma jakieś nałogi? nie otworzył się przed tobą, może za wcześnie decyja o sexie, sama ją podjęłaś czy ci wmówił? ps. teraz łatwo gościa sprawdzić w internecie zobacz o dłużnikach strony, możesz też zapytać komorników mają rejestry i za free udzielają informacji, powiedź że jesteś wierzycielemusmiech.gif i masz go na tacyusmiech.gif Gdzie tak można sprawdzić kogoś z imienia i nazwiska oraz kwoty zadłuzenia????? Takie informacje nie są dostępne publicznie.

Gość gość
oczywiscie jezeli facet ma dlugi, automatycznie musi byc zarejestrowany w rejestrze :D jestescie wszystkie p*****lniete z tym swoim doradztwem, a autorka glownie :D

Gość gość
Zbyt dużo przeszłąm w życiu i zbyt wiele sie naczytała i nasłuchałam, aby wierzyć każdemu, szczególnie facetowi. x wy baby jestescie szczegolnie czysciutkie, nieskalana, nie kombinujecie, nie klamiecie, nie zaciagacie kredytow, nie zdradzacie:D

Gość gość
Ja zaufałam po 1,5 miesiąca, poszłam z nim do łóżka i facet zmienił sie o 180 stopni, zerwał kontakt:-( do tego był beznadziejny w seksie.... Jestem w szoku, chyba żadnemu facetowi nie można ufać. A ten twój jak wspomina o kłopotach finandowych to ma niezły tupet,uważaj....

Gość gość
NIGDY nie można zaufać ŻADNEMU facetowi.

Gość gość
sprawdź go w urzędzie skarbowym.

Gość gość
ŻADEN nie jest godzien naszych ciał.

Gość gość
Moja tziipka jest tylko dla leonardo di caprio lub brada pita

Gość gość
takie cnotki niewydymki naiwne te ktore sie zarzekaja, najszybciej mozna wrobic :D

Gość gość
Ja wiem ze żyjemy wciezkich czasach. ale z tego co widzę to coraz wiecej facetów tłumaczy się problemami finasowymi ludzie ogarnijcie się na to sie nie umiera, wszystko można ogarnąć.

Gość gość
najpierw trzeba go lepiej poznac.

Gość gość
Finansowo sie nie dam wykorzystać, ale mam jakies dziwne przeczucie, że on właśnie leci na kasę. Sex już był tak jak pisałam i nie rzucił mnie, ale rzadko sie widujemy, nigdzie nie chodzimy a ostatnio mówi, że od kolegi musiał pozyczyc pieniądze na cos tam. Dziwne to dla mnie tymbardziej że jeździ smochodem za ok. 30-4- tysiecy

Gość gość
Nawet złotówki na mnie nie wydał, na początku byliśmy 3 razy w parku, nad Wisłą, potem pod moja pracą, raz się na mieście złapalismy na krótko, pogadalismy na parkingu, potem juz do mnie przychodził. Był 2 razy, nigdy nic nie przyniósł. Mam dość. Chyba zrezygnuje z tej znajomości.

Gość gość
Pod jakim względem zaufać?

Gość gość
Zaufanie to z czasem się buduje.

Gość gość
Facetowi z długami tez można zaufać - jeśli długi są jego i sam je spłaca i nie szuka sponsorki. W obecnych czasach mnóstwo ludzi ma kredyty. To nie dyskwalifikuje człowieka. Najgorsi to żonaci albo w związkach którzy tylko szukają odskoczni kochanki a obiecuja złote góry np. że sie rozwiodą.