Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poniewaz czas apolakipsy blisko, niedlugo moze nastapic Wielkie Ostrzezenie.

Polecane posty

Gość gość

Ostrzezenie, kiedy kazdy zobaczy swoje zycie ze wszystkimim uczynkami dobrymi i zlymi ma nastapic kiedy bedzie sie zblizac rewolucja w Rzymie( czyzby---->zezwolenie na przyjmowanie Komunii rozwodnikom? oraz uniewaznianie malzenstwa w 45 dni?). Po Ostrzezeniu ma nastapic wielki Cud, znak Krzyza na Niebie. Kolejne wydarzenia to. Wiec warto byc czujnym. Najwieksi grzesznicy maja nie przezyc ostrzezenia i umrzec na zawal serca.Nastepnie ma nastapic: -3 wojna swiatowa -3 dni ciemnosci podczas ktorych nie mozna wychodzic z domu i otwierac okien ze wzgledu na trujacy gaz, trzeba te dni spedzic na modlitwie (---> o czym mowil ojciec Pio) -Nowy raj Pan Bog kazal o tym mowic dlatego zakladam temat.

Gość gość
Kiedy dokladnie nastapi Wielkie Ostrzezenie wie tylko Bog, dlatego trzeba byc czujnym. Ale w Rzymie rzeczywiscie raczej szykuja sie wieksze zmiany.

Gość gość
*przepraszam mialo byc Apokalipsy

Gość gość
A ja sie nie boje :)

Gość gość
ja tez sie nie boje, bo ufam Bogu, ale trzeba o tym mowic

Gość gość
Szkoda tylko, że mało ludzi slucha :(

Gość gość
to macie pecha, bo synod o rodzinie już się skończył i nie ma żadnej rewolucji ani nowych ulg dla rozwodników, sensacjoniści ;)

Gość gość
Ale ma byc wprowadzone uniewaznianie zawartego slubu w 45 dni, caly czas mowia o tym w wiadomosciach. Wedlug mnie jest to duza rewolucja.

Gość gość
Mowie o biblijnej apokalipsie. W 2012 mial byc koniec swiata wedlug Majow. Ja wierze w to co jest napisane w Biblii, a nie w ksiegi Majow.

Gość gość
ile ja już tych końców świata przezyłam :D

Gość gość
To jest żadna rewolucja... nie doszukuj się na siłę sensacji tam, gdzie jej nie ma. Czytałaś uważnie? Tam chodzi tylko i wyłącznie o uproszczenie procedur. Czyli nadal będą rozpatrywane IDENTYCZNE przypadki unieważienia małżeństwa jak wcześniej, a jedynie będzie się to szybciej odbywało od strony administracyjnej...

Gość gość
w rzymie były o wiele większe rewolucje w ciągu ostatnich 2000 lat i to takie znacznie bardziej oddalające kk od Boga i prawdziwej wiary (począwszy od handlu odpustami, dogmatu czyśćca, spowiedzi nausznej, nieomylnośc***apieży czy wreszcie antypapieży) i jakoś świat nadal funkcjonuje

Gość gość
Moze nie jest to jeszcze TA rewolucja, ale kto ma oczy otwarte czuje, ze cos sie szykuje. Po za tym nikt nie musi w to wierzyc. Niech kazdy sam w sercu osadzi. Ja wierze, ze zyjemy w czasach ostatecznych, bo wiele na to wskazuje. I jesli tak uwazam, to zamierzam o tym mowic. Nikt Tobie nie kaze wierzyc, ja wierze.

Dla mnie jedno i to samo, apokalipsa wg Majów, apokalipsa św Jana, niedługo pojawi się apokalipsa wróżki zza siedmiu gór, a świat toczy się dalej...pamiętasz wiersz o końcu świata Miłosza? X W dzień końca świata Pszczoła krąży nad kwiatem nasturcji, Rybak naprawia błyszczącą sieć. Skaczą w morzu wesołe delfiny, Młode wróble czepiają się rynny I wąż ma złotą skórę, jak powinien mieć. X W dzień końca świata Kobiety idą polem pod parasolkami, Pijak zasypia na brzegu trawnika, Nawołują na ulicy sprzedawcy warzywa I łódka z żółtym żaglem do wyspy podpływa, Dźwięk skrzypiec w powietrzu trwa I noc gwiaździstą odmyka. X A którzy czekali błyskawic i gromów, Są zawiedzeni. A którzy czekali znaków i archanielskich trąb, Nie wierzą, że staje się już. Dopóki słońce i księżyc są w górze, Dopóki trzmiel nawiedza różę, Dopóki dzieci różowe się rodzą, Nikt nie wierzy, że staje się już. X Tylko siwy staruszek, który byłby prorokiem, Ale nie jest prorokiem, bo ma inne zajęcie, Powiada przewiązując pomidory: Innego końca świata nie będzie, Innego końca świata nie będzie.

Gość gość
wedlug mnie przydaloby sie takie oczyszczenie, bo swiat naprawde zmierza w zlym kierunku

Gość gość
a czy ja zabraniam ci mówić? więc się tak nie zapowietrzaj, podnoszę ci temat, soł iiizzii :*

Gość gość
Komunia dla rozwodników przyjęta (!) – zadecydował jeden głos.

Gość gość
w złym kierunku tzn. w jakim?

Gość gość
Coraz wiecej na swiecie nienawisci, przemocy: wystarczy spojrzec na strzelaniny w USA. Mezczyzni staja sie kobiecy, kobiety meskie. Ludzie mysla tylko o sobie, przestaja byc wrazliwi na cierpienie innych.

Gość gość
Chrzescijanie sa przesladowani i mordowani-jak na razie na bliskim wschodzie.

Gość gość
Nie wiem od ktorej strony :) Ale po oczyszczeniu ma nastapic nowy raj na ziemi. Polska ma byc krajem ktory najmniej ucierpi podczas wojny, poniewaz bedzie chroniony plaszczem Milosierdzia Bozego.

Gość gość
A ja także czuję,że będą zmiany i wielkie oszustwo nas czeka.Oglądajcie ntv.Jest coraz więcej osób tzw.przebudzonych tzn.widzących prawdę.Są jasnowidzący i prorocy.A Ty autorze dobrze myślisz.Szukaj dalej.Może też należysz do wybranych?.Powodzenia!Polecam na początek dokument,,Od Edenu do Armagedonu,,na youtube.