Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy iść do pracy związanej z zawodem

Polecane posty

Gość gość

tak myślę jakby mi sie udało znajśc prace czy warto iśc ? dajmy na to zarobie około 6 tys przez 3 miesiące np to wtedy mi wezna to z stypendium czyli nic nie zarobie ;/ i będę dziadował cały rok co myślicie czy lepiej kiblowac na czarno w budowlance ale przynajmniej to co zarobie bede miał dla siebie ;/

Gość gość
ehh polska chciałbyś isc do roboty i zarobic to biurokracja ci nie da i jak zarobisz to wezna to odrazu ogólnie to głupie . niby pomoc dla najuboższych noi to jest dobre ale czemu jak cos zarobie to od razu mi to beda chcieli wziąśc . ajak mi wezma to wydam wszystko nastudia i niebede mugł nawet w wekend isc na impreze atak przerobie jeszcze jedne wakacje i kupie sobie jakis uzywany samochod i bede czesciowo wolny ehh

Ty dostajesz ponad 2 tysiące stypendium ? ? ? x To straszne czasy, żeby ktoś taki "mugł" studiować :( :( :(. x Oj Mugole, Mugole :P :P :P.

Gość gość
jakie dwa tys;/ gdybym tyle dostawał tobym miał jak na wypłate nie tyle chodzi oto ze zaprace bym dostał moze 2tys bo zapraktyki tylko 1500 wiec nieopłacałobym mi sie