Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Wyobrażam sobie jak razem do tego tańczymy.

Polecane posty

Nie mogę przestać o Tobie myśleć. Tak bardzo tęsknie i chcę Cię dotkąć, spojrzec w Twoje zmysłowe, zawadiackie oczy. Zawróciłeś mi w głowie, nawet nie spodziewałam sie że kiedyś ktoś poruszy mnie do tego stopnia.... https://m.youtube.com/watch?v=7ySZ8UMrMMU

Gość gość
to już raczej przebrzmiała historia

Nie moge przestac myslec i doczekac sie kiedy sie z Toba spotkam. Boje sie ze moge sie spoznic ale nie dam za wygrana. Chce Cb. Musze to naprawic.

Gość gość
To raczej smutna historia ?

Hmm.. Historia bardzo ladna choc brak happy endu, ale wierze ze nie wszystko stracone. Wiem ze sie z Nim spotkam i naprawimy wszystko, bo jest moim uzupelnieniem, chyba naprawde Go pokochalam. Jest w moich myslach codziennie, spedziliśmy ze soba wiele ladnych chwil, do ktorych wracam we wspomnieniach z sentymentem, tak baardzo za Nim tesknie. On jest jak piękny sen z lat 80 ktore bardzo lubie. Po prostu jest wyjątkowym mężczyzną i rozbudza we mnie każdy moj nerw wszystkie moje instynkty.... Pod Jego wzrokiem roztapiam sie i rozpadam na kawałki na przemian. Słodkie cierpienie... Uwilebiam Go. On chyba rzucił na mnie urok...

Gość gość
Jeżeli historia bardzo ładna to może była to prawdziwa miłość, prawdziwe uczucie ?

Chyba byla. Nie wiem czy On az tak na mnie reagowal jak ja na Niego, ale kilka razy mi to udowodnil ze wzbudzam w Nim skrajne emocje, potrafie to w Nim wzbudzic i bardzo mnie to cieszylo. Gdyby inna kobieta doprowadzałaby go do podobnych emocji i reakcji umarłabym z zazdrości. Nawet nie mogę o tym myśleć, bo od samego myślenia że On i inna kobieta- dostaje świra. Chcę zeby pragnal mnie do utraty tchu tak jak ja Jego...

Gość gość
Z twojej strony przemawiają uczucia wyższe. Jeżeli on dażył ciebie uczuciem a ty go też to raczej coś było na rzeczy. Ale ten urok ?