Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredne zachowanie szwagierki

Polecane posty

Gość gość

Szwagierka mojego męża zawsze lubiła się wywyższać ale dziś przesadziła. Ona kupuje i sobie i swojemu dziecku bardzo drogie ubrania i zabawki. Przyszłam do niej w odwiedziny z moimi synkami i przyniosłam jej zabawki którymi już nie chcą się bawić i ubrania z których wyrośli. A ona skrzywiła się i powiedziała żebym oddała to komuś innemu bo ona TAKICH rzeczy nie potrzebuje. Jak mogę utrzeć jej nosa????

Gość gość
Zrobilas gafe proponujac jej uzywkane rzeczy ona szczerze ci powiedziala. Za co chcesz sie mscic?

Gość gość
Skoro wiedzialas jaki styl zycia priowadzi po co wxiskasz jej uzywane swoje rzeczy? I czemu sie czujesz obrazona?

Gość gość
Trzebabylo najpierw sie zapytac czy wie kto by chcial. Polazlas wiedzac jak jest i robisz afere

Gość gość
Bo to chyba normalne że w rodzinie przekazuję się rzeczy po dzieciach dalej :/

Gość gość
Haha autorko zablysalas jak gwiazda betlejemska...

Gość gość
Jak tak to może niech ci szwagierga da używane majtki w prezencie. Wszystko w rodzinie

Gość gość
Ja mam dużo rzeczy po innych rzeczach w rodzinie i dla nas to normalne. W rodzinie męża też. Tylko ta baba wymyśla takie cyrki. Ona nikomu nie oddaje żadnych rzeczy

Gość gość
I smutno ci że majtki koło nosa przeleciały prawda

Gość gość
Jakie majtki? Czy ty jesteś jakąś fetyszystką? To chyba normalne że bielizny używanej się nie oddaje.

Gość gość
to ty gosciu, co chcialas dziecko szwagierki cukierkami napychac, a ona ci powiedziala ze TAKICH rzeczy jej dziecko nie je i mozesz je innemu dziecku oddac?

Gość gość
Ta to sama co na grobbingu kindery dawała

Gość wifigdańsk
utrzec jej nosa? za co?? az to ze próbowalas wcisnac jej uzywane rzeczy skoro wiesz ze kupuje tylko nowe. oczywiscie mozna przekazac uzywane rzeczy dalej,sama tak robie ale nie wciskam an siłe komus,niektore osoby przebierają przy mnie i wybierają tylko te co im sie przydadza niewszystko trzeba brac,raz był artykuł ze ludzie zasypuja innych uzywanymi rzeczami,ktos przyjmuje bo nie ma odwagi odmowic a potem nie ma co ztym robic,owszem mozna ale nie masz się co obrazac jesli ktos odmówi.jesli chcialas się pozbyc rzeczy to mozesz oddac naprawde potrzebujacym,zrobic ogłoszenie w dziale oddam za darmo,jest mnostwo potrzbujacych.