Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dojrzały singiel, kolega, który robi aluzje do seksu

Polecane posty

Gość gość

np. mówię, że owszem, może kiedyś do mnie wpadnie zobaczyć jak mieszkam, a on dopowiada "na kolację ze śniadaniem", -czy może być tak, że seksem chce zacząć związek? chyba ciągle o seksie myśli, bo dużo o nim mówi, nie tylko przy mnie, ale przy znajomych. -czy też to jasne, że chce seksem zacząć i na seksie skończyć, bo gdyby mu zależało na czymś więcej, starał by się inaczej? /owszem, zanim zaczął tak gadać, zaprosił mnie parę razy na kawę, ale odmówiłam/. jestem w tych sprawach konserwatywna i wewnętrznie oburza mnie, że ktoś tak mnie traktuje, ale nasz wspólny (żonaty) kolega mówi, że "wcale nie-może M. od tego chce zacząć, każdy potrzebuje miłości i M. na pewno też"

Irytują mnie takie podchody. Na seksualne aluzje mogę sobie pozwolić dla żartu bądź z kimś bliskim. Dla żartu też raczej nie z pierwszym lepszym. Więc może jestem staromodnie myślący, ale nie lubię, kiedy ktoś, kto jest w zasadzie mi obcy, wysyła namiętne całuski, aluzje do wspólnie spędzonej nocy, pisze, że chce być przeze mnie przytulany lub, co gorsza, coś więcej. Mam dystans do takich znajomości.

Gość gość
no więc widzisz, ja /autorka tematu/ mam podobnie. rozumiem, że on może być inny i staram się go nie skreślać z tego powodu, ale ja w ogóle nie wiem czy jest sens dawać szansę komuś takiemu, bo z tyłu głowy czai się myśl, że chodzi tu tylko i wyłącznie o seks. a jak ktoś 'podrywa' w sposób standardowy - nie gada o seksie zbyt wcześnie - to takie myśli pojawiają się rzadziej.

Ja nie myślę, że może chodzić tylko o sex, ale uważam, że takie rozmowy na pewnym etapie znajomości są zwyczajnie nie na miejscu.

Gość gość
Zwykły prostak i tyle, olej go. Jak mu dasz doopy to wszyscy będą o tym wiedzieć bo prostak im powie co i jak. Nie pasujecie do Ciebie, ty na poziomie, on cham ze wsi. Daj sobie z nim spokój. Mój facet nigdy nie robił żadnych aluzji do sexu, jest kulturalny, chama bym nie chciała.

Gość gość
macie rację. mój brat czy kolega nigdy by się tak nie zachowali. wstyd mi teraz samej przed sobą, że w ogóle go rozważam. ale...samotna jestem. to zawsze wiele tłumaczy.

Gość gość
Coo???? i ty jeszcze się autorko łudzisz ze może on chce tak zacząć związek??:-D o k****, ale baby są naiwne i dodatkowo się nie szanują!! gdyby mi facet tak wyjezdzał z takimi tekstami i to jeszcze przy znajomych to by dostał w pysk! zero szacunku masz kobieto, przypuszczam ze jeszcze się smiejesz z tch jego sprośnych żarcików:-( no co za debil, cham i świnia a ty autoko zacznij się bardziej szanować to nikt do ciebie nie będzie kierował takich zarcików:-(

Gość gość
bez przesady...nie znasz mnie. ubieram się z klasą, zachowuję się z klasą, nie daję powodów do takich żartów i zapewniam Cię, że wcale mnie one nie bawią. Ale z poczuciem własnej wartości nie jest różowo, tu trafiłaś. dzięki za odp..

Gość rafciu
Jak To Robia Single (2016) dostepny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 Istnieją szczęśliwi single, nieszczęśliwi single i jest jeszcze... Alice. I Robin, Lucy, Meg, Tom oraz David. W Nowym Jorku roi się od singli poszukujących drugiej połówki — nieważne czy pragną miłości na całe życie, rozrywki na jedną noc, czy czegoś pomiędzy jednym a drugim. Tym, co łączy ich wszystkich, miotających się w gąszczu zaczepnych sms-ów i przygód na jedną noc, jest potrzeba zrozumienia, jak to jest tak naprawdę być singlem w świecie pełnym, stale ewoluujących definicji, miłości.

Gość rafciu
Jak To Robia Single (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 Istnieją szczęśliwi single, nieszczęśliwi single i jest jeszcze... Alice. I Robin, Lucy, Meg, Tom oraz David. W Nowym Jorku roi się od singli poszukujących drugiej połówki — nieważne czy pragną miłości na całe życie, rozrywki na jedną noc, czy czegoś pomiędzy jednym a drugim. Tym, co łączy ich wszystkich, miotających się w gąszczu zaczepnych sms-ów i przygód na jedną noc, jest potrzeba zrozumienia, jak to jest tak naprawdę być singlem w świecie pełnym, stale ewoluujących definicji, miłości.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy on mysli o zwiazku czy nie, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl