Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lajnaa

jak poradzić sobie z żalem

Polecane posty

Mam 20 lat, byłam w związku z chłopakiem 4 lata.. Były kłótnie, jak wszędzie, jedne gorsze, drugie nie.. ale były. Kiedyś był moment kryzysu (po dwóch latach), że pocałował inną, ale strasznie tego żałował i starał się to naprawić.. minęły teraz dwa lata i było fajnie, kwiaty, prezenty.. częste wyznawanie sobie miłości i nagle powiedział, że nie jest szczęśliwy w swoim życiu, że nie chodzi mu o mnie, tylko o samego siebie. Zerwał ze mną mówiąc : Nie zrozum tego źle, ja Cie kocham, ale chce być teraz sam. Powiedział potem, że chce wiedzieć jak to jest mieć 20 lat i być samemu, zabawić się, wyszaleć.. Mi pęka serce, jestem na skraju.. kocham go niezmiernie mocno i nie mogę nic zrobić.. próbowałam rozmawiać, pytać, ale nic to nie dało, chce być sam. Nie wiem co mam robić, pomóżcie, błagam.. czy po czterech latach idzie tak o zrezygnować z kogoś? nie umiem tego pojąć.. jak można tak. Powiedział jeszcze, że czuje się jak gówniarz i nie wie czy dorósł do takiego związku i chce się o tym przekonać.

Nie zrozum tego źle, ja Cie kocham, ale chce być teraz sam. x dziecko, to typowy tekst, ktory ma z reguly 2 cele: 1. ukryc prawde - inna niunia 2. nie zamykac furtki, gdyby chcial za jakis czas znow ciebie bzykac

Gość gość
Popieram "Zawsze Szczerego". Od razu pomyślałam o tych dwóch wyjściach... A nawet jak on wróci to za jakiś czas znowu to zrobi. Że się dusi, że nie jest szczęśliwy, że musi się zastanowić. I nigdy nie będzie Cię szanował.

Gość gość
Daremne żale - próżny trud, Bezsilne złorzeczenia! Przeżytych kształtów żaden cud Nie wróci do istnienia. Świat wam nie odda, idąc wstecz, Znikomych mar szeregu - Nie zdoła ogień ani miecz Powstrzymać myśli w biegu. Trzeba z żywymi naprzód iść, Po życie sięgać nowe... A nie w uwiędłych laurów liść Z uporem stroić głowę. Wy nie cofniecie życia fal! Nic skargi nie pomogą - Bezsilne gniewy, próżny żal! Świat pójdzie swoją drogą.