Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chemia bardzo silna, iskrzenie, ale charaktery skrajnie różne

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie czy zetknęliście się z czymś taki w swoim życiu. Stykają się ze sobą zupełnie przypadkiem w nowym środowisku obcy sobie mężczyzna i kobieta. Facet widzi ją pierwszy raz w tłumie wielu kobiet i od pierwszego spojrzenia myśli "to ta". Od tej pory wszystkie jego zabiegi ukierunkowują się na nią, aby być w jej pobliżu aby ją zdobyć. Ona widząc jego widzi to wszystko, widząc jego odczuwa wszystko podobnie, bardzo silny pociąg pociąg seksualny, są iskry w brzuchu, są motyle, hormony buzują w powietrzu. Wszystko wydaje się jak z bajki, nie doszło jeszcze do żadnego bliższego fizycznego kontaktu, nawet jeszcze do pocałunku, wydaje się to wszystko kwestią czasu, ale ona od początku widzi że mają totalnie skrajnie przeciwne charaktery, nie nadają na tych samych falach, mówią jakby w różnych językach, przez co nawet zwykła rozmowa jakby nie trzyma się kupy, osobowości z innych w ogóle bajek, które nigdy nawet koło siebie nie stały a co dopiero żeby pisać jakąś wspólną historię. Mam pytanie czy ktoś sie z czymś takim zetknął ? Jakie macie doświadczenia w tym temacie ?

Gość gość
jeżeli zwykła rozmowa nie trzyma się kupy to daj sobie spokój,to nie jest tylko kwestia różnic,bo nawet duże różnice mogą być ciekawe i podniecające,ale pewnych innych fal mózgowych,które sprawiają,że nawet porządnie się nie pokłócicie,nie zdefiniujecie różnic to nie przeskoczysz

Gość gość
Ta druga osoba ci to powiedziała czy ty jakoś wyczytałaś sobie to z tej rzekomej chemii między wami :P?

Gość gość
dowiedziałam się tego wpierw od osób trzecich (wygadał sie im) i to się pokryło z tym co widziałam sama również

Gość gość
jak ta rozmowa wygladała ?ile godzin wspolnego przebywania? w jakich okolicznosciach ?i jakie tematy omawiane ,probowaliscie omówić? od tego nalezy zacząc ,aby moc Tobie pomóc Wiesz jesli to były krótkie chwile to zdecydowanie z akrótkie żeby sie poznać, najpier odpowiedz