Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt na budowę domu

Polecane posty

Gość gość

Rozglądam się za kredytem hipotecznym na budowę domu Szukam opinii na temat ofert różnych banków. Generalnie z zdolnością kredytową nie będę miała problemu ale zastanawiam się który bank realnie byłby najlepszy. Oczywiście czytam o warunkach na stronach internetowych ale chciałabym popytać o to jak to wygląda w rzeczywistości gdyż jak wiadomo reklamować to się wszyscy potrafią. Jestem samotna, mam zarobki na poziomie 7 tysięcy na rękę , umowę na czas nieokreślony.

Gość gość
Rozwala mnie to zarabiac tyle i jeszcze leciec po kredo powodzeniaaaa ja bym wolal zaoszczedzic rok a pozniej na biezaco

Gość gość
A może po prostu wcale nie chcę wszystkiego sobie odmawiać? Zresztą jak mam w rok odłożyć na budowę domu ? Potrzebuję około 300 tysięcy. Odkładając 3 tysiące miesięcznie, musiałabym odkładać z 9 lat. Zadałam konkretne pytanie i nie potrzebuję uwag na temat gospodarowania moimi zarobkami.

Gość gość
a ja tez jestem sama i zarabiam tylko 1700zl na rękę,mam działkę i chcę wybudowac mały domek w granicach 200.000.Chciałabym wziąć kredyt na ten dom.Dostanę?