Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy mieszkamy w naszym domu marzen znajomi dziwnie sie zachowuja

Polecane posty

Gość gość

Budowalismy pare lat, dom naszych marzen, jest bardzo nowczesny, ale połozony na wsi z ładnym widokiem, blisko las, pola, łąki. W domu mamy też duzo nowoczesnych urzadzen, bo lubimy gadzety:)a oni sie na nas dziwnie patrza, nawet dali do zrozumienia, ze nie stac na na taki dom(mamy kredyt), ludzie sa okropni, jak nie bedzie nas stac sprzedamy i tyle, czemu ludzie sa dziwni i mowia"po co wam takie samozapalajace sie swiatła w łazience"? bo chcielismy ? głupio komentuja, a po co ten dom tak duzy, czemu macie antresole, nie k***a mam miec tak jak cala polska dom w brazach i w magnolii

Gość gość
olej zawistnikow samozapalajace sie swiatlo w lazience - super sprawa, dzieki za inspiracje

Gość gość
" jak nie bedzie nas stac sprzedamy" x x a ta chałupa na Polskiej wsi jest? jak tak to szybciej chatę komornik opchnie niż wy tak czy siak życzę ci autorko spłacenia kredytu ta a jeszcze w naszej ojczyźnie jest moda na micro chałupki

Gość gość
na korytarzach jest często światło na fotokomórkę więc to nie jest tam jakieś nie wiadomo co

Gość gość
wpis z netu z: 07.12.08, 12:18 Spóldzielnia założyła. Juz dwa lata pracuje bez zarzutu. Na każdym piętrze jest czujnik ruchu. Mieszkaniec idzie przez klatkę a znim podąza świetlna fala tzn. pali się tylko na tym piętrze ,gdzie on jest. Budynek jest 4 piętrowy ,czyli mamy oszczędność energii do 5 razy. No i nie ma już sytuacji ,ze sąsiad wkłada zapałkę w wyłacznik bo czyścił buty na klatce schodowej i potem światło pali się całą noc. Ja sam osobiście cos podobnego zainstalowałem w WC, nie chodzi o światło ale o wentylator. Kupiłem gotowy wentylator z czujka ruchu za około 100zł . Sama czujka ruchu kosztuje około 20zł. Czujkę zreszta musiałem wyjąc z obudowy wentylatora bo akurat patrzyła nie tam gdzie powinna. Jak sie wchodzi ur******* się wentylator na nastawiony czas. Jak czas się skończy a my nadal tam jestesmy , wystarczy machnąc ręka i ur******* się ponownie. Z tego wentylatora jestem bardzo zadowolony. Mieszkam na ostatnim piętrze i poprzednio w niektóre dni wentylacja grawitacyjna działała za slabo.

Gość gość
a co ma brąż i magnolia do antresoli? dziwne porównanie

Gość gość
Nigdy nie kupiłabym nic na kredyt.Nigdy.Mam przykład swojego kolegi,który kupił w salonie nowy samochód na kredyt na 10 lat..Nie przewidział jednego-że po 3 latach straci pracę.Zabrali mu samochód bo nie był w stanie spłacać kredytu.Pracę znalazł po 14 miesiąach i to za najniższą krajową.Także,powodzenia życzę ,

Gość piescie
no ale co innego jak spłacał kredyt sam, a co innego jak para i ma tak ratę dobraną, że w razie zmniejszenia pensji jednego da się kredyt jeszcze uciągnąć kosztem obniżenia standardu życia. Wszystko kwestia odpowiedniego doboru.

Gość gość
Dom w magnoliach to typowa nazwa domku z projektów architektonicznych, więc może o to chodziło, nie o same magnolie ;)

Gość gość
Bo niektórzy ludzie myślą"Zastaw się a postaw się"Do mnie tez jest bez sensu pokazywanie sily nad zamiary.Sama mam kredyt ale na takie mieszkanie na jakie mnie stać.Pewnie,ze wolałabym np.dom ale po co mi?Znam takich ludzi,maja bogatych znajomych i żeby im dorównać tylko kredyty biorą,bo auto trzeba miec super,bo na wakacje za granice trzeba pojechać,na narty tez itp tylko,ze tamtych stać.

Gość gość
Dzieki z tymi domkami magnolia , nie wiedziałam

Gość gość
Znajomi dziwnie się zachowują, bo to po odbiega od normy, ludzie wtedy albo nie wiedzą jak się zachować albo właśnie sypią czarnymi scenariuszami. Ja bym była zachwycona antresolą, a gadżetu typu samozapalające się światło, to tak naprawdę drobiazgi, bystry nastolatek ze szkoły technicznej mógłby je sam zrobić, ale ludzie lubią się przyczepiać do rzeczy dla nich nieznanych, bo przecież nikt nie skomentuje np. "czemu dywan taki puszysty i beżowy" :P

Gość gość
U mnie też pewnie dziwnie się będą zachowywać bo właśnie kupujemy duży dom bez kredytu

Gość gość
Samozapalające światło jest w budynkach użyteczności publicznej.Nawet u mnie na wsi w przychodni w toalecie jest.