Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci lubicie subtelne i delikatne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

czy wolicie takie bardziej dominujące w obejściu? takich chyba jest teraz więcej

Gość gość
sos Na kogo głosowałeś? Na ZLEW? ;)

Gość gość
problem nie w samej prywatyzacji ale w tym jak i kto kupi i co potem z tym zrobi Kulczyk był nazywany paserem III RP jak pewnie wiesz i takich jak on to spasło się w III RP bardzo wielu Korwin nawet gdyby wygrał co jest niemożliwe bo ludzie chcą socjalu to postawiłby na bezwzględne wdrażanie swoich idei i skończyłby albo bez władzy wywalony przez własnych skorumpowanych przez Kulczyków posłów i ministrów albo ze sznurem na szyi jak Lepper ich trzeba osądzić i zamknąć przynajmniej jakąś część postawiłem na PiS bo liczę na rozliczenia tej bandy złodziei jakoś ciebie zawsze lubiłem na tej Kafe wśród tych świrów jesteś całkiem normalny :classic_cool: nawet nie tak daleko siebie mieszkamy :D jak tam z kobietami?

wiem o tym i przez to glosowalem na najbardziej skrajna partie byle by nie glosowac na obecny rzad...bylem swiadom ze k***in ma male szanse ale teraz mam czyste sumienie ze oddalem glos : ) A dzieki kimkolwiek jestesi teraz akurat jestem przed wyplata wiec nie imprezowalem to i tutaj sie znalazem oczywiscie mayday w tle leci... co do kobiet to nie mam ale brzydko mowiac przebiera sie... za duzo dzis wulgarnych czy to cwanych bab... to skad jestes?

Gość gość
sos i ten drugi gość są facetami, idiotko bez mózgu.

Gość gość
gość dziś ten temat nie jest o polityce więc w*********j z łaski swojej idiotko bez kultury która się wtrynia w nieswoje tematy x do subtelnych, raczej nie należysz, ukłony :D x okolice BB idę stąd, bo tak się kobieta zdenerwowała, że się jej delikatność zużyła :D dobrej nocy x co do tematu, lubię taką mieszankę delikatnośc****ewności siebie i erotycznego wyuzdania

>>>faceci lubicie subtelne i delikatne kobiety?<<< x Tak :). x Bardzo smutne, że takich nie ma :P.

Gość gość
Sonia jest w ciazy z psem :(

Gość gość
Dominujące wolą.