Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choroba afektywna dwubiegunowa

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu jacyś rodzice nastolatków z chorobą afektywną dwubiegunową (CHAD)? Moją córkę zdiagnozowano całkiem niedawno, ale objawy ma od niedawna. Wysiadam już psychicznie, nie daje z nią rady. Gdy ma fazę maniakalną to odstawia takie cyrki, że nie mam siły. Od niedawna bierze leki, ale nie za dużo pomagają.. Niech mnie ktoś wesprze..

Gość gość
Nie wiem czy cie to pocieszy bo nie mam corki z ta choroba - ale sama jestem narazona - moj wujek to mial i skonczylo sie samobojstwem nagle (bez zadnych wczesniejszych prob).

Gość gość
jej, to mnie dobiłaś teraz z tym samobójstwem wujka. Przyjmował jakieś leki?

Gość gość
Mój brat jest na to chory. Odkąd bada poziom litu i zażywa go w tabletkach jest ok. Odpukać, to już ze 4 lata.

Gość gość
Moj wujek przyjmowal i nie przyjmowal, cos tam kobinowal z leczeniem, rodzina nie dowierzala - bo mieszkala daleko i generalnie byl takim 'success story' - fajny dom, zona, wlasny jacht, duzo gral w tenisa - probowal mowic o swojej chorobie ale spotkal sie odrzuceniem na zasadzie "oj, wymysla problemy". Rozmawialm a ciotka pozniej - i w koncowej fazie nie bral lekow, i klasycznie powiesil sie pry wyjsciu z dolka.

Gość gość
ja mam f31.pl trzeba się nauczyć żyć