Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama ma jakies problemy z pamiecia?

Polecane posty

Gość gość

Studiuje, ale czasem przyjezdzam do domu np na weekend. Ostatnio moja mam chowa moje rozne rzeczy np buty do szafki,ładowarke do swojego biurka, a jak sie jej pytam czy brała to twierdzi, ze nie :O ostatnio schowała mi dosc wazna rzecz ktora komus obiecalam, nadal uparcie twierdzi, ze nie brala , tyle ,ze potem przewznie sie okazuje,z e jednak schowala Ma 52 lata. Mysliscie, ze to robi zlosliwie czy moze ma jakis problem z pamiecia? Pytam czy moze robic to zlosliwie bo tez takie swoje dziwne odpaly zeby mi robic na zlosc...

Gość gość
ma jakiegoś rochacza, jeśli nie to pewnie dlatego tak ci robi, po prostu zazdrości ci że się ****asz a ona nie

Gość gość
A tak na serio? Wkurzylam sie ostatnio bo miałam taka ksiazke co obiecałam komus na wierzchu. jak przyjechalam do domu to jej juz nie bylo, mama twierdzi,ze jej nie chowała :O szukalam wszedzie i nie znalazłam. Albo kiedys mialam wychodzic juz z domu i mi schowała buty do takiej szafki w salonie co teraz sobie wymyslila ,ze bedzie je chować, pytałam sie czy ich nie widziala to sie na mnie wydarła, ze nie i ze powinnam sie leczyc, a w koncu sie okazalo, ze schowała :O juz nie mam do niej sily

Gość gość
A może to ty chowasz te rzeczy a nie pamiętasz? :D

Gość gość
No wlasnie nie, bo za kazdym razem sie okazywało ,ze to ona chowała np mowi, ze nie brala mojej ladowarki, a potem jest w szyfladzie jej biurka, albo mowi, ze nie brala moich butow, a chowala je do szafki w salonie bo sobie tak wymysliła i juz kilka razy sie tak zdarzylo, ja w te miejsca na 100% nie chowalam

Gość gość
Takie zachowanie to jeden z objawów demencji. Twoja mama jest jeszcze za młoda, ale zdarzają się wczesne przypadki.