Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam służącej do służenia w moim mieszkaniu

Polecane posty

Gość gość

Oferuję 5000 zł na czysto, z wyżywieniem, z zamieszkaniem Zakres obowiązków: - sprzątanie - gotowanie - usługi seksualne - usługi towarzyskie Wymagania: - dziewictwo nieskazitelne - wybujała wyobraźnia zbliżeniowa - nieukształtowanie religijno moralne - wiek reprodukcyjny 18-28 - odwaga i ryzyko w kontakcie cielesnym - sprawność zwinność lekkość w figlowaniu - Badania 100% zdrowe full pakiet - uroda ponadprzeciętna Okres próbny 5 dni Potem umowa na rok

Gość gość
Durne prowo, w dodatku przeczy samo sobie - z jednej strony nieskazitelne dziewictwo, z drugiej odwaga i ryzyko w kontakcie cielesnym oraz sprawność zwinność lekkość w figlowaniu. Ergo - kolejny mokry sen smutnego prawiczka.

Gość gość
11:42 Ból doopy bo się nie łapiesz w wymagania

Gość gość
Taaa, bo ja o niczym tak nie marzę, jak o tym, żeby spełniać wymagania pryszczatego gimbola, co cycki na żywo widział jedynie u krowy sąsiada.

Gość gość
boli cie to bo 5000 byś przygarnęła ale urody brakuje

Gość gość
jakie 5 tysiecy ? co 5 dni bedzie nowa na czas probny :D nie jestem glupi zeby placic :P

Gość gość
Te swoje 5,000 to sobie wsadź w buty, będziesz wyższy. Laska o super urodzie, figurze, świetna w łóżku weźmie sobie faceta z klasą i na poziomie, a nie jakiegoś żałosnego ciecia z Pierdziszewa Dolnego, który g****o sobą prezentuje i chce jej rzucić jakiś nędzny ochłap, a w dodatku myśli, że dziewczyna będzie pod sufit skakać z radości. Bawią mnie takie ułomy życiowe :D.

Gość gość
Wziąć to sobie może kredyt, a nie faceta. Facet się szanuje i trzeba go zdobywać krok po kroku, poza tym ładna laska nie idzie w parze z rozumiem więc facet takiej nie zechce inaczej niż płacąc jej. A płacić jej może za ciało, bo na pewno nie za rozum.

Gość gość
Jak se narysujesz, odpadzie :P Szukaj w swoim targecie - pryszczatych otyłych karzełków :P

Gość gość
Buhaha, co za wyobraźnia :D Zapłacić możesz prostytutce, masz szanse tylko na taką.

Gość gość
No co? No co? To był sen pryszczatego onanisty :D

Gość gość
Jestem chętna, a jakie miasto? Ja studiuję w Warszawie i chętnie sobie "dorobię"