Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladaliscie Rolnik szuka zony? Jak obstawiacie, ktora para przetrwa?

Polecane posty

Gość gość

wg mnie pan Eugeniusz.

Gość asdsas
Oglądałam. Stawiam na Annę, ale również stawiałam, że zostanie wiecznie uśmiechnięta Marta i się zdziwiłam. Trudno powiedzieć.

Gość gość
Grzesiek i Ania. Choc jesli Mariusz nie udaje to on i Ania tez maja szanse. P.Gieniu troche taki kobieciarz. Najmniej Rafal z Justyna.

Gość gość
ten Rafał to mamisynek mama mu kazała justynę wybrać ale ona za fajna dla niego. I ten akcent jakiś lubelski, gdzie on mieszka? Dla mnie to taki kolo z wiejskiej dyskoteki. A najlepsza w programie jest Anna naprawdę umie się wypowiedzieć tylko jakby styl ubierania poprawiła na mniej "wyciskający " chociaż jak w ost. odcinku miała szorty i białą koszulę to wyglądała dobrze. Tragicznie jak założyła rybaczki i jakąś tunikę w paski to było okropne!

Gość gość
Rafal dla mnie porazka, ma najmniejsze szanse. Wybral bardzo fajna dziewczyne, powiedzialabym ze szkoda jej dla niego. Sam przyszedl sie chyba polansowac do programu, bo na pewno nie znalezc zone. Grzegorz z Ania- on wydaje sie lekko zaborczy, zawsze wcina sie jej w zdanie i czasem za nia odpowiada. Ona z kolei taka nie do konca zdecydowana- chyba ze to kamery tak oniesmielaja. Ten co ma krowy i wybral blondynke- w sumie widac ze jest dojrzaly, wydaje sie ze ma poukladane w glwie, wiec choc ta para jest taka najbardziej "nijaka" to potencjal jest jak najbardziej Rolniczka Ania- fajna babka, styl ubierania czasami za "opiety" jak ktos wyzej wspomnial, a kamera tylko to uwypukla. Zycze jej powodzenia, aczkolwiek wydaje mi sie ze to nie przetrwa.

Gość gość
grzegorz

Gość Zeneeeeekkk
Wg mnie Grzegorz i Ania. Widać było tam chemię no i może Eugeniusz,a ten młodzik to porażka,brrr.

Gość bella  86
Wszystkie pary z wyjątkiem Eugeniusza mają szansę przetrwac.

Gość asdsas
A najlepsza jest Stasia z wąsem, włosami na wałek i cukier plus te kuse kiecki i szpilki. Biedna myślała, że jest pewniakiem, nie kryła złośliwości..

Gość gość
po ostatnim odcinku, jednak nie pan gienio ;)

Gość gość
pan Gienio dał popis, taka fajna ta Lilka, to po szedł do programu

Gość asdsas
Gienio tylko spiewa, zaś Rafał i tak z zadartym nosem 'ten, ten' chyba też się nie dopasują, ale Anna, to raczej znalazła swojego pana.

Gość gośćKasia
Największe rozczarowanie to dla mnie Ania i Mariusz,wydawało mi się,że są w sobie bardzo zakochani choć myślę,że Mariusz jest nadal.Niestety źle ulokował uczucie bo Ania to raczej z tych kobiet co wiedzą,że podobają się mężczyznom i igrają na ich uczuciach.Nie jest wytłumaczeniem na ochłodzenie uczucia to,że za szybko to wszystko się działo i że Mariusz oświadczając się postawił ją w kłopotliwej sytuacji.A cóż to takiego zaręczyny i pierścionek,toż to nie ślub ale skoro ona uważa,że tego kwiatu pół światu to znaczy że wcale nie szuka prawdziwej miłości tylko ciągłego zdobywania a widać było,że Mariusz zrobiłby dla nie wszystko. A największy lanser to stary Eugeniusz,przyszedł do programu aby się reklamować nic więcej,po prostu stary zatwardziały kawaler z zabetonowanymi wadami.Szkoda mi tylko Krysi bo to wartościowa i piękna delikatna kobieta. Reszta bohaterów bardzo fajni i jak widać szukają napreawdę miłości.

Gość bella  86
Ania i Grzegorz oraz Robert i Agnieszka od początku pozytywne osoby. Rafał i Justyna też fajna para choć sądziłam, że się nie uda. Ania i Mariusz byli moim typem, że im się uda.

Gość KingaStefankaFanka
Największe szanse ma Jakub i Rumba :p