Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecieżtosiępoci

Duże tyłki u kobiet są obrzydliwe i się poco ochydnie

Polecane posty

Gość przecieżtosiępoci

Dlaczego faceci lubią te amerykańskie duże dupy. Toż to niehigienicznie - te fałdy tłuszczu muszą się o siebie obcierać :p a krok musi śmierdzieć gównem i potem. Nie mówcie tylko, że dziewczyna z dużą dupą jest wysportowana, nie, chuda dziewczyna z normalną dupą jest wysportowana, zauważcie, że sportsmenki nie mają wielkich odstających dup chyba że są czarne albo podnoszą ciężary. A polskie wieśnioki poddają się tej propagandzie amerykańskiej i wielbią ten salceson :( Przecież taka dziewczyna z niehigienicznym wielkim zadem powinna myć ten zad parę razy dziennie! i zmieniać majtki też parę razy dziennie! Ja nie widzę, by to robiły...

Gość gość
Podgladasz je?

Gość gość
po co :) to tez nie wiem ale tak juz maja ze wola niz te twoje kosci tacy jacys zboczency i wcale nie dlatego ze zad masz wklesly karolinko

Gość gość
mamusia przy porodzie chyba usiadla ci wielkim zadem na leb i mozg ci sie zlasowal:D

Gość przecieżtosiępoci
Pasztety się odezwały :p

Duży tyłek - DOBRY TYŁEK :D :D :D. x Chudy tyłek, zostawmy dla kryptogejów :P :P :P.

Gość przecieżtosiępoci
A wy tak narzekacie na te kościste a są one rzadkością w skali światowej, natomiast tłuste = obrzydliwe, a fuu :(

Gość gość
Koścista doopa jest aseksualna, ale naprawdę duży tyłek to też nic dobrego, jedno I drugie przyciaga zboczeńców

Gość prawictwo pospolite 152
ja lubie spore pupy , ale bez przesady .. Za plaskimi tez nie przepadam

Gość przecieżtosiępoci
Toż to nie jest spora dupa, to jest mała dupa, pewnie koścista, tylko perspektywa kamery robi swoje.

Gość gość
Idąc tokiem myślenia autora, to można uznać, że męska klata jest obrzydliwa, widać przecież jak się faceci pocą z przodu i na plerach :P

Gość przecieżtosiępoci
Mój temat jest mądry i zainspirowany doświadczeniami życiowymi. Prawda jest taka, że gdyby w Ameryce nie wielbili tych dużych dup, to tu też by nie wielbili.

Gość
TaK najlepsza to mała i płaska.:D:P Akurat mój tyłek chyba zawsze bardziej kręcił facetów niż cycki- a do małych nie należy:P chociaż bez przesady, nie mam jakiegoś odwłoku. :D

Gość prawictwo pospolite 152
jesli mialbym wybierac miedzy kompletnie plaskim , a takim jak u kim kardashain to wybrałbym zupełnie płaski , ale najlepsze pupy są jednak takie średnio-duże taki jak ten niżej jest dla mnie idealny http://www.fotosik.pl/zdjecie/2ad73d7620f7b262 samo patrzenie na niego powoduje błyskawiczną erekcje

Gość gość
gość dziś o k*****a z******ty , mój ulubiony

Gość gość
Duża dupa=tłuste kacze nogi zazwyczaj nie pokazuje się całej figury na boso, tylko plecy, wypietą d**e i kawałek ud. lub tylko na szpilkach. Mało kobiet ma fajna okrągła dupke przy zgrabnych nogach

Gość gość
gość dziś każdy ma swój typ i gust, mi sie np takie meksykankie tyłki podobają

Gość gość
A kto lubi nieogolone dupska ?