Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob samotnych nie smutno wam ze wasi rodzice oczekuja wnukow a wy wciaz sami

Polecane posty

Gość gość

do osob samotnych nie smutno wam ze wasi rodzice oczekuja wnukow a wy wciaz sami

moi rodzice nie oczekują wnuków a ja nie jestem sama ale tym zaobrączkowanym taki stan rzeczy w głowie się pewnie nie mieści, prawda?

Gość gość
ja mam męża a dzieci nie chcę mieć,moi rodzice już się przyzwyczaili,że nie będą dziadkami

Gość gość
A co, zal doopke sciska ze ktos sobie zyje na wolnosci bez gps-a na palcu a jak juz niedaj boze jest z tego powodu szczesliwy to w ogole tragedia co nie ? Jak to tak, ja musze wydawac na dzieci, zarywalem/am noce a ktos sobie zyje na luzie i wydaje kaske na siebie, no po prostu szlag zaraz trafi. Dowalic mu bykowym, niech buli !

Gość gość
Ej ale o co chodzi. Każdego wybór nie? Mam dzieci często myślę jak to byłoby bez nich. Więcej kasy fakt ale to moja sprawa co wolę. Dodam tylko że ludzie którzy nie mają dzieci są okropni pod względem organizowania życia tym dzieciatym.

Gość gość
Ktoś kto nie ma dzieci doradza z pracą itp. po co ?

Gość gość
Swiat zdziczal,szkoda robic bachory. Mają sie meczyć ? biede klepać? Sam jakos dobiegne do mety,a reszta niech sie wyzabija bez udzialu moich nienarodzonych;-)

Gość gość
Zwykla selekcja naturalna poprzez dobor plciowy :)

Gość gość
Dodam tylko że ludzie którzy nie mają dzieci są okropni pod względem organizowania życia tym dzieciatym. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wlasnie raczej bardziej na odwrot, to dzieciaci na sile chca organizowac zycie bezdzietnym i wmawiac im ze sa nieszczesliwi i ze na pewno czeka ich ponura starosc i w ogole same tragedie.