Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Projektowanie wnętrz

Polecane posty

Gość gość

www.subdadesign.pl Projektowanie wnętrz mieszkań, domów, pomieszczeń komercyjnych. Profesjonalnie i szybko zaprojektujemy dla Ciebie Twoje wygodne, wyjątkowe, funkcjonalne i niepowtarzalne wnętrza.

Gość gość
witam mieszkam w Łodzi i urządzałem sam sobie mieszkanie do było mi szkoda kasy na architekta, za to mój brat kupił mieszkanie pół roku temu i projektowali mu pskprojekt.pl jak żeśmy porównali wydatki na materiały mimo że wydał na projektanta to koszt ostateczny wyszedł go kilka tysięcy mniej o wyglądzie niema co mówić tak że warto brać projektantów

Pewnie dla każdego dobry projekt znaczy coś innego. Wiadomo kwestia gustu. Ciężko to oceniać. Mnie pomysły Intellio Designers intellio. pl/oferta-opcje-projektow-wnetrz/ bardzo się spodobały, także ich podejście do pracy. Firma ma w ofercie kompleksową obsługę. Zajmują się nadzorem nad pracami i mogą polecić zaufane, sprawdzone ekipy remontowe. Mój był dosyć skomplikowany i długotrwały. Projekt koncepcyjny bardzo mi się spodobał, uwzględniono moje sugestie, jak rozmieszczenie wnętrz, ścian działowych, mebli itp. Kontrolowali też zgodność wykonywanych prac z projektem.