Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie macie prawa tak traktowac ludzi, tez mamy prawo do szczescia

Polecane posty

Gość gość

Kazdy kto jest grubszy wie o czym mowie. Zlosliwe komentarze, wysmiewanie, a najbardziej bolesne odrzucenie... Nie macie praca sie smiac z takich osob, taka osoba tez chcialaby w koncu byc szczesliwa a nie wracac do domu i plakac w poduszke. 21 wiek , wiek bycia pustym patrzenia na to jak ktos wyglada i co posiada a nie jakim jest czlowiekiem.

Gość gość
slusznie

Gość gość
napisze tylko tyle-grubasku zadbaj o siebie i swoje zdrowie, dobrze?

Gość gość
Jestem tym co jem :)

Gość gość
Jem więc jestem

Gość gość
Szkoda mi takich ludzi,nikt się tak naprawdę nie śmieje.Przecież każdego może kiedyś spotkać samotność i płacz w poduszkę.Tylko nie można obwiniać za ten stan rzeczy ludzi nie mających z tym nic wspólnego.

Gość gość
Nigdy się nie smialem i nie obrazalem grubych choc sam jestem szczupły. Dla mnie to chore. Jakby ktos przy mnie kogoś takiego obraził to bym z***bal w łeb.

Gość gość
idź po BigMaca, on cie nie ocenia, on cie zrozumie

nie rozumiem - jesteś gruba z wyboru- weź na klatę opinię publiczną, albo sraj na nią. nie ma innego wyjścia, w tym momencie jesteś żałosna. nie popłacz się, grubaskuXD

Gość gość
Typowe wypowiedzi zawistnych polaczkow.

z pwn: zawiść «uczucie silnej niechęci do osoby, której się czegoś zazdrości» x tak, wszyscy zazdroszczą spasienia.

Gość gość
na szczęście trzeba sobie zasłużyć, wywalczyć je, a nie tylko żreć, to Ty jesteś pusta bo nic nie robisz tylko żresz. jeśli Cię nie dopinguje opinia innych to tym gorzej

Gość gość
oj tam, przejmować sie ... stado musi mieć qrwę, macho, przewodnika, ofiarę i błazna. to instynktowne, takimi jesteśmy zwierzętami. w takim przypadku trzeba sobie wywalczyć pozycję, nawet jaktrzeba, to kogoś za klapy złapać, po prostu zadziałać agresywnie i bałwany dadzą ci spokój.

Gość gość
brokeninside87 dziś z pwn: zawiść «uczucie silnej niechęci do osoby, której się czegoś zazdrości» x tak, wszyscy zazdroszczą spasienia. & Ale po co się udzielasz, przecież sama jesteś spasiona.

Gość gość84
Nie obrażam i nie wyśmiewam - chyba, że "grubas" sobie na to zasłuży. Nie szykanuje i nie dyskryminuje takich osób. Mam kilku znajomych większej wagi i to obojga płci. I tu się zgadzam. Ale nie nie możesz od nikogo wymagać, żeby podobały mu się otyłe osoby, o ile nie ma takiego gustu. Koniec i kropka.