Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje pożyczyć tysiąc zł. gdzie najlepiej ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem nie pracująca mama dziecka niepełnosprawnego. Pilnie potrzebuje 1000zl na dwa mies . W banku nie dostanę bo nie mam zaświadczenia o dochodach. W której poza bankowej firmie wziąść najlepiej ? Proszę poradźcie.

Gość gość
kokos

Gość gość
provident lub vivus.pl

Gość gość
provident, vivus, wonga

Gość gość
pozyczki spolecznosciowe- zakramini lub finansowo.pl

Gość gość
Tam (kokos )nie potrzebne są zaświadczenie o dochodach ? W wonga próbowałam i nie dostałam. W Provident juz mam i splacam.

Gość hynna
Jest taka instytucja Profi Credit. Mają bardzo szeroką ofertę pozyczek i dostosowują spłatę do mozliwości finansowych biorącego pozyczkę. Poza tym minimum formalności i szybki przelew pieniędzy swiadczą o tym że firma jest solidna i bezpieczna.

Gość ania_lipinska
a ja to Ci polecem sms365, bo szybką pożyczkę mozesz wziac nawet przez internet. ja korzystalam i nie zaluje, a nawet powiem wiecej - w razie potrzeby znowu zglosze sie do nich :) pozdrawiam, polecam.

Gość vulkana33
Zdecydowanie wonga. Po pierwsze to szybka decyzja kredytowa, po drugie niski koszt pożyczki - 10 zł.

Witam! Vulkana33, dziękuję za wspomnienie o ofercie pożyczki udzielanej przez naszą firmę. Pożyczając w wonga.com zyskuje się pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów. Dodam, że maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę w wonga.com należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Dodam, że podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość gossu
Dlaczego nie przyznaliście mi kredytu i mój wniosek został odrzucony?

Witam! Gossu, firma wonga.com jako odpowiedzialny pożyczkodawca nie gwarantuje akceptacji każdego wniosku. Wniosek o pożyczkę rozpatrujemy indywidualnie, a decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. Standardowo nie wymagamy przedstawiania zaświadczeń, np. o zarobkach. Jednak prosimy pamiętać, że możemy w indywidualnych przypadkach poprosić o przesłanie dodatkowych dokumentów. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość Otwocki82
Jaki jest koszt kolejnej pożyczki w wonga.com Panie Tomaszu?

Witam! Otwocki82, każdorazowo kolejna pożyczka w wonga.com udzielana jest na indywidualnych warunkach. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wzrosnąć do wysokości 5000 zł, ale kwota ta ostatecznie jest uzależniona od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Całkowity koszt pożyczki widoczny jest już podczas składania wniosku - pod suwakami, na których wybiera się kwotę oraz czas, na jaki ma zostać udzielona pożyczka. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści, w którym najwięcej zyskują osoby terminowo spłacające swoje zobowiązania i rozwiązujące interaktywne testy na platformie Kapitalni.org. Spełniając te kryteria, przy kolejnej pożyczce można otrzymać lepsze warunki cenowe pożyczki. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość gość
ja już się kilka razy dałam nabrać na szybkie pożyczki ,dzięki . Teraz po prostu chodzę do lombardu,zanoszę telefon ,obrączkę i rower co mi daje max 1200 zł ,pożyczam na te rzeczy różnie ,w zależności od potrzeby ,raz 800 ,raz 1200.

Gość MARIA HEINZE
Cześć, Jestem Panią Maria Heinze, prywatnym pożyczkodawcą, który daje szansę pożyczki na życie. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki, aby spłacić dług i potrzebować pożyczki, aby zwiększyć Twoją firmę? Czy zostałeś odrzucony przez banki i inne instytucje finansowe? Czy potrzebujesz kredytu konsolidacyjnego lub kredytu hipotecznego? Coś więcej? jesteśmy tutaj, aby położyć kres wszystkim Twoim problemom finansowym. Pożyczamy pieniądze ludziom potrzebującym pomocy finansowej, a także tych, którzy potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki i inwestować w sprawy. nasza stopa procentowa wynosi 2%, a ja chcę skorzystać z tego medium, aby poinformować Cię, że możemy zapewnić rzetelną i korzystną pomoc i chętnie zaoferujemy Ci pożyczkę. Więc skontaktuj się z nami pocztą elektroniczną pod adresem: (mariaheinze@marquezfinanceltd.com)

Gość MARIA HEINZE
Jestem Panią Maria Heinze, prywatnym pożyczkodawcą, który daje szansę pożyczki na życie. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki, aby spłacić dług i potrzebować pożyczki, aby zwiększyć Twoją firmę? Czy zostałeś odrzucony przez banki i inne instytucje finansowe? Czy potrzebujesz kredytu konsolidacyjnego lub kredytu hipotecznego? Coś więcej? jesteśmy tutaj, aby położyć kres wszystkim Twoim problemom finansowym. Pożyczamy pieniądze ludziom potrzebującym pomocy finansowej, a także tych, którzy potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki i inwestować w sprawy. nasza stopa procentowa wynosi 2%, a ja chcę skorzystać z tego medium, aby poinformować Cię, że możemy zapewnić rzetelną i korzystną pomoc i chętnie zaoferujemy Ci pożyczkę. Więc skontaktuj się z nami pocztą elektroniczną pod adresem: (mariaheinze@marquezfinanceltd.com)