Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Huraaaa!!! Odżywiłam włosy :)

Polecane posty

Gość gość

Po malowaniu na blond calych wlosow mialam ****ardzo popalone. Zaczelam uzywac odzywki przed kazdym umyciem wlosow, potem zamiast jej uzywalam oleju rzepakowego i worek foliowy na glowe przez okolo pol h. Kupilam skrzyp w tabletkach i bralam okolo miesiac. Jeszcze pare dni temu mialam na wlosach biale kuleczki, czyli popalone, a dzis zauwazylam, ze ich nie ma. Moje pytanie jest takie co sie z nimi stalo? Odpadly czy cos innego?

Gość gość
łyzeckom cy psez smoka a moze cycem,,cytat z Kiepskich,,wzorców?

Gość Milka798
byc moze ten olej rzepakowy pomogl, niewiedomo, ja mam niedosc ze zniszczone to jescze wypadaja po porodzie, ale juz dzialam w tym kierunku, natomiast co do olejów i olejków na wlosach nie jestem przekoanna, bo mam tendencje do przetluszczania

wlos po rozjasnianiu jest suchy,wiec kuracja z olejowaniem jak najbardziej wskazana.Sama stosuje,poniewaz jestem farbowana blondynka.Do tego cytryna,miod,olej:)stosuje tez keratyne w plynie,super sprawa,polecam:)

Gość gość
Nie dość, że mam kręcone włosy (czyli suche z natury) to jeszcze postanowiłam je rozjaśnić, wiec już całkowicie podkreślić ich trudną naturę! Genialne wręcz! Próbowałam najpierw tych popularnych maseczek, potem przerzuciłam się na te domowej roboty i szczerze mówiąc tylko się umęczyłam, a efekt był śreni :/ teraz stosuje maseczkę Seboradin dla zniszczonych włosów, o której w sumie naczytałam się sporo dobrych komentarzy. Jak narazie stosuje ją najdłużej z wszystkich poprzednich i musze powiedzieć, że w końcu jestem zadowolona! Pozdrawiam