Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaziu34654

potrzebna mi pomoc rozkład pkp

Polecane posty

Witam, potrzebował bym pomocy jak sprawdzić cenę biletu ulgowego i rozkład jazdy pociągiem na jutro. Odjazd z Konina do Poznania abym był przed 8.30 na dworcu głównym. Oraz powrót po godzinie 15.00 i w z wyż. z Poznania do Konina. Nigdy nie jechałem pociągiem więc, nie wiem gdzie się co sprawdza. Dziękuje serdecznie za odpowiedzi, pozdrawiam.

Gość gość
były kiedys kalkulatory cen biletow,ale zlikwidowali bo to sie nie sprawdzalo o mogło w błąd wprowadzic pasazera,poniewz tyle jest teraz przewozników ze szok i tyle samo taryf. Ale na takiej odległosci to majatku za bilet nie zapłacisz.

Gość gość
a masz przesiadke? x z tego co patrzalam twoje polaczenie jest bezsposrednie bez przesiadki. Przesiadke masz, kiedy np. twoj cel lezy troche dalej i nie ma bezsposredniego polaczenia, jak nie jestes pewien spytaj pani w ksie czy masz przesiadke. Wtedy trzeba wysiasc na danej stacji i tam wsiasc w kolejny pociag, czesto na innym peronie. Ale ty jak wsponialam chyba masz bez przesiadek.

Z tego co widzę to mam z Konina odjazd o 06:54 a przyjazd z Poznania 15:35 , 16:47 , 17:37 bez przesiadek. TLK i EIC ma przesiadkę. A gdzie się kupuje bilet w pociągu ?

Gość gość
nie, racze j powinno sie w kasie. Najlepiej idz dzisiaj i kup bilet w kasie to si enie bedziesz musial martwic. W pociagu kupuje sie tylko w ostatecznosci, np. jak kasa byla zamknieta, ale trzeba wtedy troche swiecic oczami. Bilet kupuje sie w kasie.