Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poprawić wyglad posladków, zdjęcie

Polecane posty

Gość gość

mam cellulit i mimo to plaskie pośladki, co zrobić by poprawić ich wygląd? Czy według waszej opinii jest mocno źle? Dodaję zdjęcie http://pokazywarka.pl/m7wiy4/

Gość gość
Mniej żreć i pić coli a zacząć biegać .

Gość zelcia
Polecam trening na posladki z mel b :)

Gość gość
czyli jest mocno zle? :(

weź sie za trening bo widac ze w ogóle nie trenowałaś nigdy. Przysiady i wykroki. Dwa najlepsze ćwiczenia na nogi i piękne pośladki. Po wczorajszym trningu mam takie zakwasy na tyłku że ledno kucam.

Gość gość
A czy rower stacjonarny dobrze działa na kształtowanie tylka?

Gość gość
to doopa baby po 30stce, nic nie pomoże już

Gość prawictwo pospolite 152
nie masz wciecia w talii i na pierwszym zdjeciu od lewej na to zwróciłem uwagę.. I to est twoj najwiekszy problem , a nie cellulit ..

Gość gość
Nie dolujcie dziewczyny potrenujesz regularnie i bedzie git ;)

Gość gość
to prawda mam male wciecie, ale tłuszcz mi się tam osadza najbardziej, choć nie jem wcale dużo

Gość gość
Na YT jest pełno filmików z ćwiczeniami na mięśnie pośladków, na początek możesz spróbować Mel B, później np. Natalię Gacką

ja nie mam wiekszych zastrzeżeń do twoich posladków i wedlug mnie nie musisz nad nimi szczególnie pracować * oczywisice nie są idealne , ale wedlug mnie wydają sie w porzadku natomiast ten brak wcięcia w talii razi mocno .. Powinnas miec przynajmniej minimalne wciecie ..

Gość gość
Marsz (30min dziennie)+ przysiady a będzie pięknie ;) Ja mam chudy tyłek, praca siedzaca, złą dieta - i wyszedł koszmarek :P Jak nie cwiczę to znowu powraca (ukryty gdzieś jest zawsze)

Gość gość
Może krytykanci typu wstawią zdjęcia swoich pryszczatych tyłków, płaskich od siedzenia przy kompie na kafe, na bank będzie się z czego pośmiać :P

Gość gość
"natomiast ten brak wcięcia w talii razi mocno .. Powinnas miec przynajmniej minimalne wciecie .. " A Ty powinieneś mieć min. 90IQ. Jak widać nie masz :D Autorko - nie słuchaj tego zakompleksionego prawika. Jego życiowym sukcesem jest siedzenie na garuszku rodziców i walenie konia do bab z neta. Prawdziwy facet będzie zachwycony Twoim ciałem. A jak trochę poćwiczysz to już w ogóle będzie odlot :)

Gość gość
18:29 A jak ma to wcięcie do zrobić ? Wyciąć żebra czy inna drastyczna operacja plastyczna? Wyynoś się prawictwo i nie wk*****aj oka.

na początek schudnąc około 5 kg jesli wciecie nadal sie nie pojawi to mozna sprobowac nosic gorsety korygujace

Gość gość
nie mogę juz scudnąć bo waże 50 kg

posladki masz dośc dobre jak popracujesz jeszcze nad wcięciem , to będziesz wyglądać seksownie..

A co byście mi polecili na małego siurka ? Myślałem o pompce powiększającej.

Gość gość
Prawictwo, dobrze Ci ktoś powiedział. W*********J. LAska ma sobie deformować narządy bo jakiś bezwartościowy półmózg sobie wymyślił gorsety. x Trzeba olewac jego wpisy i tyle.

a jak wazysz tylko 50 kg to lepiej nie chudnij , bo to juz jest mala waga .. Mozesz sobie zaszkodzić , swojemu zdrowiu jak schudniesz

Gość gość
ile masz lat? Wiesz, nie za pieknie to wszystko na zdjeciu wyglada. Koniecznie zacznij sie ruszac. 30 minut marszu, 30 minut biegu lekkim truchtem. Do tego cwiczenia na miesnie. Potrwa 2-3 miesiace ale bedziesz widziala efekty.

Gość gość
" nie mogę juz scudnąć bo waże 50 kg " Naprawdę, interesuje Cię zdanie faceta który na żywo nago widział jedynie własną matkę? :D Który ma 30lat na karku, jest nierobem, nikt go nie chce do żadnej pracy więc utrzymują go rodzice, nigdy w życiu nie był w stanie nikogo sobą zainteresować itd. Opinia takiej osoby jest dla Ciebie wartościowa?

Gość gość
mam26 lat

gorsety nie musza deformować narządów . .Zależy jaki nacisk wybierzesz .. Nie chodzi o to by uzyskać 55 cm w talii , ale mozna mieć gorset ktory tylko lekko uciska narządy i wtedy osiagnie sie 65 cm w talii .. a autorka ma chyba wiecej niż 65 cm ?

Gość gość
prawictwo, ile cm ma twój siurek ? :D

Gorsety noszone w XVI i XVII wieku były szyte z prostych tępych komponentów, to w połączeniu z nieludzką siłą jaką kobiety były ściskane powodowało uszczerbki na zdrowiu i organach. . W diecie gorsetowej gorsety noszone są tylko kilka godzin dziennie, w przeciwieństwie do praktyk z XVII wieku. Ponad to dobrze jest gdy dodatkowo wykonuje się regularnie kilka prostych ćwiczeń na talię. ,ale obecnie gorsety nie dają takiego ucisku na organy wewnetrzne jak 200 lat temu