Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie chlopca wzgledem kuzynki, przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Przejmowalybyscie sie tym, czy ja przesadzam? Mam roczna coreczke. Ma ona 13-letniego kuzyna. Z jego rodzicami jestesmy w dobrych stosunkach, odwiedzamy sie raz na miesiac srednio. Zawsze gdy sa u nas lub my u nich, chlopiec bardzo zbliza sie do naszej malej. Przytula ja i ciagle caluje, jest to dla mnie denerwujace. Mala sie broni orzed tym, bo kto by to lubil. Ja ją odsuwam i zabieram od niego. Jego mama zwraca mu uwage milion razy, ale bez reakcji. Dodatkowo, ostatnio, gdy poszlam przebrac pieluche corce, poszedl za nami. Wyszlam z nia jeszcze z pokoju niby po cos, to drugi raz za nami przyszedl i patrzyl, jak ja przebieram. Moze przesadzam, ale dziwne to dla mnie jest i niepokojace. Dodam, ze normalnie jest to fajny chlopiec. Nie wiem, czemu ja tak osacza. On sam ma kilkumiesieczna siostre i ja tak samo ciagle caluje i uczestniczy w pielegnacji. Przesadzam?

Gość gość
Przesadzasz. Ja mam chrzesniaka,ktory zaraz bedzie mial 12 lat i rowniez biegal i dalej biega za moja mala.Corka ma 1,5roku i ciagle jej powtarza,ze chcialby byc jej bratem,i ze jest slodka i kochana. Zdarza sie,ze cala pielegnacje "robie" przy nim. Corka jak to dziecko opiera sie calusom ale widze,ze bardzo lubi mojego chrzesniaka.

Gość gość
Trochę dziwne ale nie możesz panikować. Obserwuj go i nie zostawiaj samego z mała

Gość gość
No wlasnie samej z nim nie zostawie na pewno

Gość gość
Pilnuj córki ale nie przesadzaj. To może być zupełnie normalny odruch.

Gość gość
co wy z chlopaka pedofila chcecie zrobic?

Gość gość
Może jest jakiś bardzo uczuciowy nie panikuj bo nie robi niczego złego po prostu nie zostawiaj ich samych i tyle.

Gość gość
Mój brat jak miał 8-10 lat to mnie podglądał raz, a dorosła byłam. I co? Dzieciak jest ciekawy wszystkiego i obserwuje co się da. Akurat u mnie dostał op*****l i na tym się skończyło. A całuje itd bo widać lubi czułość okazywać a jako chłopiec "nie ma prawa" robić tego normalnie na codzień. Czułość wobec dziecka jest czymś naturalnym. Jakby taki chłopiec przytulał się do matki, psa itp to by wtedy był uznawany za dziwaka. A tak ma na kogo przelać swoje uczucia. Wymyśl im wspólną zabawę jakąś, niech on w tym uczestniczy - poczuje się ważny i doceniony ;)