Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie mezom na gwiazdke?

Polecane posty

Gość gość

Jw. :)

Gość gość
oczywiscie z ich wyplaty

Gość gość
ja chce cos kupic na przedłuzanie penisa, działają te rzeczy np pompki ?

Gość gość
nic. :)

Gość gość
A dlaczego z jego. Akurat mamy wspólne konto ale na ten cel mam z innego źródła. On tez.

Gość gość
Pozew rozwodowy mu wręczę.

Gość gość
Wizytę u prostytutki :D Niech sobie poużywa,impotent.

Gość gość
Oj poważnie pytam, myślałam, że ktoś poważnie odpowie :)

Gość gość
Poważnie odpowiadam. Dostanie pozew.

Gość gość
to ja ci odpowiem powaznie , co roku mam dylemat bo moj maz o wiele mniej odemnie zarabia i zawsze czuje sie niezrecznie jak dostaje drozsze prezenty , rok temu dalam mu jak to okreslila nasza corka" wypasiony" czytnik ebookow natomiast moj maz kupil mi koszulke do spania z H&M . ja sie cieszylam bo kolekcjonuje koszulki do spania , taki moj bzik. w tym roku kupie mu ladny pozadny portfel bo zauwazylm ze ten co ma to juz sie nie nadaje , dziura na dziurze i popsuty zamek

Gość gość
Film na bluray (kinomaniak) i słuchawki -headset ps4 (gracz) ;)

Gość gość
u nas w domu, jak i w domu rodzinnym na gwiazdke sie prezentow nie daje, tylko na MIKOŁAJA

Gość gość
Ja kupuję kartę podarunkowa na zakupy w ksiegarni, bo sporo czyta, a do tego jego ulubiony perfum i spinki do mankietow.

Gość gość
Może to nie Będzie o taki prezent tak jakby powiedzieć do ręki. Ale idziemy na kolacje (on powiedział ze mnie zabiera gdzieś ale nie chce mi powiedzieć) oczywiste się wystroje sukienka szpilki itp potem idziemy do domu mamy kino domowe wiec jakiś film potem deser zrobiłam pannę cotte naprawdę wyszła pyszna a potem dostanie piękna pieczetujaca noc :)

Gość gość
Ja mam zamiar kupić mężowi nowy telefon zastanawiam się nad samsung s3 mini, co o nim myślicie?

Gość gość
My od jakiegos czasu nie robimy sobie prezentow,niczego nie potrzebujemy a kupowac cos tylko po to by bylo to glupota,robimy tylko dzieciom prezenty,chociaz w tym roku pojecia nie mamy co im kupic,tez maja juz wszystko corka to chyba kase dostanie(16l) A syn (7l) to pojecia nie mam

Gość gość
Kupuję ze swojej wypłaty. A co? Bon podarunkowy do vistuli i perfumy.

W tym roku na prezent dla męża trafiłam przeglądając blog o kosmetykach (douglas). Zainspirował mnie wpis o perfumetkach – reload :). Dostanie to ode mnie + kilka dodatkowych wkładów.

Gość gość
Mężowi kupuje porządne spodnie bojówki l. Synkowi 6l. zestaw małego czarodzieja tj. Kapelusz, pluszowy królik, różdzka z innymi gadżetami.

Gość gość
mój mąż trenuje boks więc kupie mu chyba jakieś fajne gatki do treningu albo koszulke :D już mam kilka rzeczy upatrzonych na fight factory :)

Gość gość
mój miał już nic nie dostać bo kupiłam mu smartfona ale.... dostanie małe biureczko pod zwykłego kompa by mógł mieć swoje miejsce na granie w stare gierki a wiem że ****ardzo lubi Ja natomiast zarzycze sobie ale to po świętach toaletke do sypialni i będzie git :-) No a tak poza tym największy prezent przyniosę mu ze szpitala Drugą córeczke :-) Natalka urodzi się na same święta :-) Starsza córcia 2,5 roku dostanie lego duplo mega wypasioną farme + ciuchcie tomka + lego zwierzątka egzotyczne + zabawne czapeczki w kształcie zwierząt :-) Natalka dostanie leżaczko bujaczek tiny love

Gość gość
teściowe po kiepskiej jakości kocy z akrylu i bombonierke Sis mojego T koszulke + torebke Dzieci drugiej sis nie wiem ale po 50 zeta na głowe

Gość gość
Ja mojemu kupuje portfel z Witchen i ekspres ciśnieniowy bo jest strasznym kawoszem. I tak sie czai na ten ekspres ale nie moze sie zdecydowac.

Gość gość
Może nie mężowi ale za to chłopakowi kupię zegarek taki porządny bo nie ma ale nie może się zdecydować na zakup. Ojcu kupię książkę związaną z jego hobby a bratu sweter i grę monopol bo też chce a szkoda mu kasy :)

Gość gość
zegarek za 700-800 zł taki o jakim marzy, zasłuzył :-)

Gość gość
Zrobie mu lodzika pod choinka z polykiem