Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika0409

Proste włosy bez prostownicy...jakieś sposoby? Pliiiiis!!

Polecane posty

Gość Dominika0409

Mam taki problem że mam kręcone włosy ale chce mieć proste ale bez prostownicy bo mojemu sianie na głowie to nie pomoże a poza tym to je niszczy! A problem u kręconych jest taki że co chwilę się plączą i wyglądają ciągle jak siano na głowie tylko 2 min po rozczesaniu wyglądają slicznie i zadbane ja na przykład dbam bardzo o włosy i to też nie pomaga zawsze wyglądają jakbym dopiero wstała i jak się wstaje to ma się kołtuny nawet jak się rozczesywało przed spaniem to nie ma znaczenia ! I moi rodzice i babcia chcą żebym sobie ścieła do szyi ale wtedy z moim sianem będę wyglądała jak lew...PROSZE POMOCY!!! I proszę bez komentarzy jak:"A po ch*j ci proste włosy?! Przecież kręcone są ślicznę! A to że masz siano to twoja wina!"

Gość gość
A jak dbasz o włosy? Myjesz odżywką? Olejujesz? czym i jak często? Laminujesz zelatyną? Czeszesz tylko na mokro TT albo grzebieniem drewnianym? Zabezpieczasz końce olejkiem albo silikonami? Dlaczego pytam? Bo odpowiednią pielęgnacją można osiągnąć np. to: http://www.anwen.pl/2011/10/moja-wosowa-historia-kasia.html Źle? ;)

Gość gość
ano właśnie, wyżej wspomniana jest podstawa podstaw: włosów kręconych nie czesze się na sucho, nigdy!

Gość gość
Narzygaj do miski, nasmarkaj, napluj, twój facet nich sie spusci, potem zmiksuj, wetrzyj we włosy, jak wyschnie to bedą proste. Sprawdzone.