Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny jak myślicie, kiedy jest granica normy przy karmieniu piersią?

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra cioteczna karmi swoja 3- letnia córkę piersią! Uważam ze to gruba przesada. Wiem ze to nie moja sprawa ale uważam ze to juz nie jest normalne. Ona twierdzi ze tak karmi bo jej dziecko jest niejadkiem. Byłam u nie ostatnio i akurat byl obiad. Zupa pomidorowa i ryz z warzywami i jakimiś kotlecikami. Jej córka zjadła chyba ze 2 łyżki zupy i jednego kotlecika a potem.... Dostała cyca. Byłam w ciężkim szoku. Ona je głównie mleko z cyca. To chyba nie jest odpowiednie żywienie dla 3 latki...

Gość gość
dla mnie idiotyzmem jest karmienie piersią dziecka, które ma już zęby nie tak to wymyśliła natura

Gość gość
mialam napisac cos wrednego w stylu ze jak bedzie mialo 15 to tez bedzie ssalo itp ale wybacz wymieklam twoja siostra jest debilka

Gość gośćxxxx
Ja uważam, że nic Ci do tego. Czy robi Ci krzywdę swoim postępowaniem? Dla mnie bardziej niezrozumiałe jest wtrącanie się innych do naszego życia. Krytykowanie, ocenianie wpychanie na siłę w jakieś stereotypy. Ta jest za gruba ta biedna ta zle ubrana a ta karmi trzyletnie dziecko. Czy nie lepiej zająć się sobą i poprawiać swoje własne życie?

Gość gość
nie no po co się wtrącać, niech pięciolatek biega w pampersie ze smoczkiem w ustach ;-)

Gość gość
Ok 1,5-2 roku wg mnie. Pozniej jednak warto stopniowo uczyc dziecko innych form czulosci i bliskości. Zeby czulo sie bezpieczne w innych sytuacjach

Gość gość autotka
13.22 To nie tak ze się wtrąca. Jak dla mnie to może ja karmić do 18. Napisałam ten temat bo poprostu mnie to zdziwiło.