Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 2.5 latek powinien spac w dzien

Polecane posty

Gość gość

Jesli budzi.sie 8.30 -9.00

Gość gość
Moj tak wstaje,nie spi w dzien.Chodzi spac 20:30.

Gość gość
Mój syn za miesiąc skończy 2,5 roku i jeśli śpi tak długo to nie ma drzemki w południe. Pada wieczorem ok 20.

Gość gość
Fajnie macie. Mój synek wstaje przed 6 :(

Gość gość
Ja zewsząd słyszałam że powinien, tyle że dziecko miało na ten temat inne zdanie. Mój sypiał po 11-12 godz w nocy i nie było bata żeby zasnął w dzień, bez względu na aktywność, nie marudził, był pogodny, energiczny, miał dobry apetyt, ale wiadomo, starsze pokolenie wie swoje... Ale jak poszedł do przedszkola fakt, zdarzało mu się że zasnął bo prawie cała grupa zasypiała, dodam że nie było tam przymusu leżakowania, dzieci słuchały bajki na leżaczkach ale potem które chciało mogło iść się bawić, jego nieraz zmogło w takim rozespanym towarzystwie. Ale wtedy z kolei trochę krócej sypiał w nocy.

Gość gość
moj ma dwa lata i trzy miesiace walczy, zeby juz nie spac w dzien I tak.Albo poloze go w dzien, to nie chce mi wieczorem usnac do 22.00. Albo go nie klade w dzien i idzie szybko spac wieczorem, ale jest marudny ze zmeczenia w ciagu dnia., Tak zle i tak niedobrze

Gość gość
Dziecko powinno spać, jeżeli tego potrzebuje. To, ze wam się nie chce zajmować dzieckiem do 22 to już inna sprawa...

Gość gość
pewnie, ze mi sie nie chce

Gość gość
Moja córka jak tak wstaje to nie idzie spać w dzień i zasypia ok. 20.

Gość gość
Zalezy od dziecka. Moj jak mial drzemke to buszowal do 23. Ale wstaje 6.30 budzony. Jak spal do 8-9 to nie spal od dawna. Teraz wstaje 6.30 i zasypia 19.00

Gość gość
Mój syn przestał spać w dzień jak miał 20 miesięcy - ku mojemu niezadowoleniu. Dzieci są różne, jedne śpią w dzień w wieku 4 lat jeszcze, inne przestają przed drugimi urodzinami.