Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co? Nadal chcecie więcej uchodźców?

Polecane posty

Gość gość

Pozdrawiam idiotów co trwają w swoim przekonaniu o tolerancji do bliźniego :) tolerujecie zabójców, a nazywacie bydłem ateistów, LOGIKA :)

Gość gość
Również ich pozdrawiam, ciekawe którzy pierwsi wybiją wam rodzinę

Gość gość
Moja kumpela, ktora straszy pisem napisala " terrorsytow nie chcemy ale uchodzcow tak" nietsett to rozpropagowane podejscie. Tylkp ja uwazam,ze nie da sie oddzielic goowna od blota

Gość gość
9:38. Bo się nie da, trzeba dmuchać na zimne albo sami będziemy w niedalekiej przyszłości ze strachem pić kawę w McDonaldzie

Gość gość
to faktycznie działa na zmarszczki

Gość gość
wiecej pokory!!!!

Gość gość
Pokory tzn? Islam to jest szatan,jego wyznawcy to zło, trzeba z tym walczyć.a nie zrobić sobie selfie w koszulce je suis charlie.a potem je suis muslim. ŻYCIE TO nie instagram i fejs

Gość gość
" terrorsytow nie chcemy ale uchodzcow tak" x a ci terrorysci to nie "uchodźcy" przypadkiem? to potomkowie voltaire'a krzyczeli "wysadźcie francję w powietrze, zabijcie wszystkich niewiernych"?

Gość gość
Może nie wszyscy muzułmanie to terroryści, ale wszyscy terroryści to muzułmanie. Trzeba mieć to na uwadze

Gość gość
Dokładnie, wg mnie każdy uchodźca z tamtych terenów to potencjalny terrorysta.naprawdę Polska przyjęła wielu wietnamczyków i nikt nie protestowal,bo to normalni ludzie,a muslimy to psychole,a w najlżejszym przypadku nieroby.nawet wykształceni lekarze stanowie wspierają islam i dżihad (w Polsce tez są mogłabym nawet podać ich nazwiska )

Gość gość
Muzułmanie są więcej warci od ateistów bo zabijają w imię swojej wiary a nie są obludnikami którzy w nic nie wierzą

Gość gość
polecam stronę ndie.pl jest obiektywna

Gość gość
Muzułmanie są więcej warci od ateistów bo zabijają w imię swojej wiary a nie są obludnikami którzy w nic nie wierzą X No to wolisz żeby twoja córka została zabita przez muslima niż została ateistka?

Gość gość
Gdybym miała córkę ateistke to sama bym ją zabiła

Gość gość
A ja chcę więcej uchodźców bo nie ma kto dywanu prac!

Gość gość
Skończcie z tymi tematami o uchodźca bo są juz nudne...

Gość gość
dziś Może nie wszyscy muzułmanie to terroryści, ale wszyscy terroryści to muzułmanie. Trzeba mieć to na uwadze. Dobrze powiedziane.

Gość gość
terrorysci mieszaja sie z uchodźcami na granicach, nie sa kontrolowani i na legalu wkraczają do państw europejskich. dlatego potencjalnie każdy uchodźca może być terrorysta. nic nie jest przypadkowe

Gość gość
"wszyscy terroryści to muzułmanie" - o święta naiwności!!

Gość gość
Nie wiem czy do końca zdajecie sobie sprawę, co oznacza taka "niepoprawność polityczna" realnie, w czasach gdy nie można już nałapać niewolników w ciepłych krajach: drogo, ciężka praca, droga żywność, droga ropa, drogi sprzęt elektroniczny. Gospodarka jest systemem naczyń połączonych czy nam się to podoba czy nie.