Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na miejscu zamachu w Francji i widziałam co zrobiła nasza telewizja.

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mieszkam od 9 lat w Francji. Restauracja w której zostal podłożony ładunek jest nie daleko mojego mieszkania. Byłam tam przed chwilą z rodziną złożyć znicze ponieważ zginęła moja była szefowa. Dochodzimy na miejsce i jest pełno reporterów, samochodów itp. No i nagle widzę naszą polską stacje z słoneczkiem. Zdziwiłam się, nie podchodziliśmy bo nam zabroniła policja bo były nagrywane reportaże. Staliśmy z 20 minut i nagle nasza stacja przygotowuje się do nagrania. Reporterka podeszła do miejsca gdzie były składane znicze i przyczepiła NIEMIECKĄ flagę... tak NIEMIECKĄ?! o co chodzi?.. Przyczepiła ją tak żeby było widać za nią kiedy stała przed kamerą. Nie słyszałam co mówiła do kamery ale teraz wróciłam do domu i w TV widziałam ten reportaż i ona mówiła w nim że : "Są tu między innymi niemieckie flagi... coś o solidarności i o tym że Niemcy są związane z tą tragediom i tak dalej. Moje pytanie, PO CO?! I co to miało być??. Dodam pózniej że jak powiedzieliśmy o tym znajomym Francuzom w żałobie to znajomy poszedł tam i wyjął tą flage.

Gość gość
Ja w TV ciągle słysze że to nie jest wina muzułmanin, że oni są zakorzeni w francuskiej religi itp. Ale bzdury. Ciapaki zabili ponad 100 ludzi a nasze media ich bronią i robią z nich jeszcze ofiary.

Gość gość
Żeby udawać, że Francuzi obwiniają o to Niemców, bo wpuszczają terrorystów P.S. pisze się TRAGEDIĄ

Gość gość
Ja pieprze... :O TV to jedna wielka propaganda, dlatego nie mam telewizji, czasami tylko coś obejrzę żeby utwierdzić się w przekonaniu że to zakłamani krętacze

Gość gość
ale skur/wysynstwo, ja nie moge :O

Gość gość
Muzułmanie wzbogacają Europejczyków kulturowo wprowadzając nową "kulturę" mordowania ludzi

Gość gość
polecam stronę ndie.pl jest obiektywna

Gość gość
Intencję odczytywałbym dokładnie odwrotnie. To jest po to, aby wykazać, że Niemcy się solidaryzują, ci otwarci i tak skłonni do poświęceń światli Niemcy, pod wodzą Angeli Merkel, że wszyscy razem, sprzeciwiają się ekstremistom. Nie oszukujmy się, dokładnie w taki sam sposób, myśli elita francuska i niemiecka. To są lewacy jednego gatunku. To samo w Polsce, Michnik i banda dziennikarzy w TV.

Gość gość
We Francji oglądałas polską telewizję?

Gość gość
...wszyscy razem sprzeciwiają się ekstremistom, którzy są marginesem i nie mają niczego wspólnego z biednymi uchodźcami. O to mniej więcej chodzi tym propagandystom. Oni wiedzą, że ludzie odruchowo, będą winić Merkel, więc próbują to zneutralizować. x Gdybym tam był, to bym krzyknął po polsku, do tej idiotki :D To jest dowód, na to, że ta banda niby dziennikarzy z de facto rządowych telewizji, robi ludziom pranie mózgu od rana do wieczora.

Gość gość
gość dziś We Francji oglądałas polską telewizję? x a to jest dzisiaj niemożliwe? żyjesz w roku 1980?

Gość gość
telewizja od zawsze manipuluje ludźmi

Gość gość
Mysle że właśnie chodzi o pokazanie solidarności Niemiec. Ale wydaje mi się ze normalny człowiek widząc flagę niemiec w tle pomysli sobie że to wszystko ich wina..

Gość gość
Mieszasz we Francji, a po IP widać, że piszesz z Polski. Po co to robisz?

Gość gość
Autorko zamiast mącić,naucz się pisać...

Gość gość
Pisiorska szmata,byle tylko na mieszać,skłócić.. to wasze metody.

Gość gość
gość dziś Mysle że właśnie chodzi o pokazanie solidarności Niemiec. Ale wydaje mi się ze normalny człowiek widząc flagę niemiec w tle pomysli sobie że to wszystko ich wina.. x IP też może mieć z PL. I niby skąd to widzisz? Jesteś z moderacji? Jak jesteś z moderacji to wypiertalaj czyścić ten syf po Przemku. x A właśnie, że to jest sprytniejsze. Flagę zobaczy i usłyszy, że Niemcy takie solidarne. Poza tym, po prawdzie, to jest wina Francuzów, bo sobie sami wpuszczają od dziesięcioleci muzułmanów bez opamiętania. Natomiast ludzie odruchowo, po tej głupocie Merkel, obciążają Niemcy, po części słusznie.

Gość gość
o k****.serio? :O:O:O :O

Gość gość
Ale dlaczego polska dziennikarka wklada niemiecka flage a nie polska na znak solidarnosci? Zarsrani nanipulanci. Ja obwiniam muzulmanow, to chora religia!!!

Gość gość
Mysle że właśnie chodzi o pokazanie solidarności Niemiec. Ale wydaje mi się ze normalny człowiek widząc flagę niemiec w tle pomysli sobie że to wszystko ich wina.. x IP też może mieć z PL. I niby skąd to widzisz? Jesteś z moderacji? Jak jesteś z moderacji to wypiertalaj czyścić ten syf po Przemku. x A właśnie, że to jest sprytniejsze. Flagę zobaczy i usłyszy, że Niemcy takie solidarne. Poza tym, po prawdzie, to jest wina Francuzów, bo sobie sami wpuszczają od dziesięcioleci muzułmanów bez opamiętania. Natomiast ludzie odruchowo, po tej głupocie Merkel, obciążają Niemcy, po części słusznie. Xx Francuzi początkowo przyjmowali uchodźców z krajów ogarnietych wojną. Paradoks jest taki że ci którzy uciekali wychowali swoje dzieci na takich przed którymi właśnie opuszczali swoj kraj. Teraz jest tam ogrom muzułmanów bo polityka łączenia rodzin.. A ze mnożą się dość mocno to jest ich duzo. Ludzie będą winić merkel bo to ona sprowadziła te fale ostatnią, a taka flaga jest co najmniej nie na miejscu. Ona i USA są winne calej tej sytuacji i kazdy myslacy człowiek to wie. Żadna flaga nie ociepli wizerunku

Gość gość
Ale ludzie generalnie nie myślą, bo gdyby myśleli, to by nie wybierali takich dupków jak Hollande. Ostatni wieli Francuz, to generał de Gaulle. Potem, to już albo lewaki, albo gnojki udające prawicę, possrrrani ze strachu, aby ktoś ich nie nazwał faszystami. De Gaulle, nie rozumiał o co chodzi tym rozwrzeszczanym studentom w 68 roku. Nie rozumiał, bo on walczył na prawdziwej wojnie i wyznawał prawdziwe wartości. Ta hołota podszyta marksizmem, która teraz rządzi Francją i Europą i USA też (Obama to dziecko liberalnej lewicy) nie jest zdolna do refleksji, bo brzydzi się organicznie pojęciem narodu, brzydzi się normalnością. Oni będą prowadzić swoje kraje do upadku.

Gość gość
Francuzi początkowo przyjmowali uchodźców z krajów ogarnietych wojną. x To nie do końca tak. Francuzi po klęsce w Algierii, przyjęli zasadę, jakby odpowiedzialności za kolonializm. Poniekąd słusznie, ale w konsekwencji głupio. Gospodarka potrzebowała rąk do pracy, więc przyjmowano ludzi z dawnych zamorskich prowincji. Były to przede wszystkim kraje muzułmańskie, chociaż nie tylko. Przez całe lata 70 i 80 media i elity biczowały Francję za kolonializm, argumentując, że teraz Francja spłaca swój dług. Żadna krytyka, nie była przyjmowana, bo faszyzm. Francuzi mają wyjątkowo wyprane mózgi lewicowym myśleniem.

Gość gość
to nie sa terorysci tylko prawdziwie wierzący w alacha i postępują jak im nakazuje religia czyli zwalczają wrogów ksiezyca robia to od samego początku powstania islam to zlepek plagiat innych religi nawet filozofii greckiej W koranie jest tak że jesli sury sa sprzeczne ze soba to wazniejsze sa sury mlodsze. Czyli sury miecza, przemocy i dzihadu sa wazniejsze. Oczywiscie lewak ci powie ze przeciez Muslimy sa pokojowo nastawieni i Islam to religia pokoju, ale jest cos takiego jak takija. Mahomet to cwany lis, dał im takije. co to jest? Takija mowi ze jesli jestes w zagrozeniu zycia i nie masz dosc duzej przewagi nad niewiernymi to masz sie dostosowac do reszty i głosic religie miłosci. Co sie tyczy Chrzescijan to Jezus i Apostołowie przestrzegali prawa Mojzeszowego, ale w chwili smierci Jezusa to prawo zostało zniesione (Rz 10,4). Jezus dał nowe przykazanie miłosci : "Szanuj blizniego swego jak siebie samego ..." Poczytaj sobie listy apostołów to zrozumiesz. W Chrzescijanstwie jest odwrotnie niż w Islamie ST to ksiegi przemocy a NT miłosci i NT jest ważniejszy i obowiazuje Chrzescijan. Dla tego nie ma obrzezania, mozna jesc wieprzowine itd itp... To ze wierni robia jak robia to co innego.

Gość Die Nacht
Ogólna liczba zabitych wyniesie około 200 osób. Najwięcej osób zginęło na koncercie zespołu Eagles of Death Metal, gdzie czterech dżihadystów dokonało masowej egzekucji, rozstrzeliwując 100 (lub więcej) osób.

Gość gość
Nie bądźmy sentymentalni,ciągle coś wybucha,ktoś strzela i giną niewinni ludzie.Dzięki uprzejmości polityków i my będziemy narażeni tu w Polsce na takie"atrakcje".To tylko kwestia czasu,nikt nas nie obroni przed terroryzmem,jeszcze nam ich sprowadzają.

Gość gość
HAHA I FRAJERZY ŁYKNĘLI PROWO AŻ MIŁO :D

Gość gość
U nas hołota stadionowa jest siłą nie do pokonania i wszelkie inne chuligaństwo to jakim cudem poradzą sobie z terrorystami.Jedyne pocieszenie,to,że może nas oleją ?Lista krajów gdzie chcą zaszaleć jest dość długa, chyba pierwszy raz się cieszę, że jestem w Polsce:-)

Gość gość
Prowo,nie prowo,niektórzy nie dorośli do tego,żeby z nimi normalnie parę zdań zamienić, tylko,o d***e Marynie i kto nastał i rozmazał,banda dupków i debili:-(

Gość gość
A myślisz, że polskojęzyczne media są polskie??? Niestety, ale nie. W większości niemieckie, to i niemiecką flagę mogli doczepić. Jak to było z aferą taśmową cyt. Sienkiewicz : Polska tylko teoretycznie... czy ktoś tam jeszcze ch...d.... i kamieni kupa Tylko że POlitycy brali za to realne pieniądze a nie teoretyczne.

na cholere zakladasz te prowokacje?Masz cos nie tak z mozgiem czy jak?