Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje największe marzenie to wynalezienie broni która nie zabija ale OBEZWŁADNIA

Polecane posty

Gość gość

Można by ją stosować bez ograniczeń wobec bojowników IS i zamykać ich w więzieniach a następnie poddawać indoktrynacji

Gość gość
paralizator sie nazywa

Gość gość
bzdura. jak mozna nawracac kogos kto ma wklepywane wartosci 8 godzin dziennie. katolika mozna nakrecic bo chodzi tylko co neidziele do koscioła ale muslima ktory sie mogli pare razy dziennie ? nie rozsmieszaj mnie ,,,, rozwiazanie jest banalnie proste na powstrzymanie zamachowców islamskich. przywrócic kare smierci ... w przypadku MUZUŁMANOW wykonywac ja w taki sposób aby nie mogli isc do raju. np. topić ich w swinskiej krwi. trutka z dodatkiem wieprzowiny, naboje moczone we krwi itd .... taki muzułmanin wiedział by ze po wykonaniu "woli allaha" nie pojdzie do wymarzonego nieba bo ziemski rytuał pozbywania sie zwłok czy usmiercania na to nie pozwoli i tyle.

Gość gość
ameryczkę chyba bo jameryka jóż jezd

Gość gość
Nawracanie działa strasznie wolno. A paralizator ma bardzo mały zasięg. Może broń dźwiękowa, słyszałem że były prototypy czegoś w rodzaju ogłuszania dźwiękiem. A najlepsza byłaby broń strzelająca jakimś strumieniem silnych fal elektromagnetycznych