Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsas

Strasznie dużo tu jadu i złośliwości

Polecane posty

Gość asdsas

Czy aż tak źle Wam w życiu, że musicie tutaj wylewać swoje frustracje? Mąż nie pozwala na to, to w internecie się wyżywacie? W każdym temacie jest kilka/kilkanaście obraźliwych wypowiedzi. Czy chociaż jest Wam lepiej, jak dacie upust swoim emocjom? Wydawało mi się, że jesteście tu po to, by podzielić się swoim życiowym oświadczeniem, doradzić, wesprzeć, pocieszyć, a nie zgnoić, poniżyć, zrobić malutką tę, której i tak życie nie rozpieszcza?

Gość gość
to pewnie od nadmiaru szczawiu i mirabelek :)

Gość gość
jaki szczaw:) tu same 7 - 10 tysiaczkowe zarabiaczki:)

Gość asdsas
jaki szczawusmiech.gif tu same 7 - 10 tysiaczkowe zarabiaczkiusmiech.gif xxx Dokładnie, same bogate i spełnione tu siedzą...

Gość gość
siedza i wylewają jad:D ciekawe czy im jezyki nie zżółkły od tej złoslowosci i nienawiści

Gość asdsas
siedza i wylewają jadsmiech.gif ciekawe czy im jezyki nie zżółkły od tej złoslowosci i nienawiści xxx Może im się robi lepiej od tego?

Gość gość
Ostatnio szukalam jakiegos problemu i wyskoczył mi temat z kafeterii z jakiegoś 2005 roku. Dziś ta laskę zrównali by z blotem i wysmiali od kretynek a na wątku pełna kultura. Wtedy jakoś mozna bylo bez skępowania o coś zapytać, teraz można się nabawić depresji ile anonimowych kobiet potrafi być niemiłych.

Gość gość
Nie zwracam uwagi od pewnego czasu na wredne zołzy :classic_cool: :D

Gość gość
Moze i lepiej im od tego wylewania jadu... ale ja wolalabym sie wyładować na męzu w łózku niz na obcych kobietach w internecie:)

Gość asdsas
ale ja wolalabym sie wyładować na męzu w łózku niz na obcych kobietach w internecieusmiech.gif xxx Ja też, ale moze te idealne nie posiadają chlopów?

Gość gość
Jak nie posiadaja:D maja mezusia pantofla maja dzieci idealne maja kariere maja `10 tysi miesiecznie minimum:) one maja wszystko

Gość gość
hahah dokładnie :d mają wszystko, a jakby teraz była na nich skierowana ukryta kamerka intenretowa to by sie okazało że to straszne kretynki i chamki :D

Gość gość
i że mają paskudne ryje. na sto procent :)

Gość gość
Przecież widac, ze chamki z samych wpisów>:o nie trzeba kamer

Gość asdsas
Jak nie posiadajasmiech.gif maja mezusia pantofla maja dzieci idealne maja kariere maja `10 tysi miesiecznie minimumusmiech.gif one maja wszystko xxx Przepraszam, zapomniałam :)

21,26 21,28 21,30 21,32 21,33 21,35 21,37 21,38 21,40 21,42 wszystkie te wpisy zawieraja w sobie sporo jadu i zlosliwosci...kpi z nich hipokryzja...brzydze sie wami.Dla mnie nie ma gorszego gufna niz to ktore krzyczy,ze stolec smierdzi.Na szczescie dzis musze was opuscic.Bez pozdrowien.

Gość asdsas
wszystkie te wpisy zawieraja w sobie sporo jadu i zlosliwosci...kpi z nich hipokryzja...brzydze sie wami.Dla mnie nie ma gorszego gufna niz to ktore krzyczy,ze stolec smierdzi.Na szczescie dzis musze was opuscic.Bez pozdrowien. xxx Baw się dobrze :)

Gość gość
jad złośliwość w WIRTULANDI :-o