Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnica wieku

Polecane posty

Gość gość

Czy różnica wieku w związku 13 lat - on starszy a Ona młodsza jest dopuszczalna? Czy mozna byc szczęśliwym w takim związku?

Gość gość
Uważam że to jest zbyt duża różnica wieku.. Nie wydaje mi się żeby to się dobrze układało, ale może i tak się zdarza. Ja nie bylam w takim związku ale dwie moje koleżanki tak, ale nie aż 13 lat. Jedna 9, druga 5 i żadnwj soe nie udało.. Ta z 9 lentnią róznicą ciągle powtarzala ze on soe zachowuje jak ojciec a nie jak Partner.

Gość gość
Ja znam pare miedzy którą jest 11 lat ale ona wygląda bardzo młodo więc różnica tak na oko to jakies 20 lat . Mieli przez to dużo nieprzyjemnych uwag ze strony otoczenia ze Ona le i na kase itd. Taka różnica to trudne dla obojga

Gość gość
W związku nie wiem lecz seks z dużo starszym o trzydzieści lat był wspaniały.

Gość gość
Mam meza starszego o 14lat.

Gość gość
Mój też 14-naście lat starszy . Jestem szczęśliwa. Różnica jest wtedy kiedy jedno jest smarkate a drugie dojrzałe.

Gość gość
mnie się nie udało . TO tylko na początku jest fajnie. relacie ojciec córka .Przepaść. Nie warto.

Gość gość
Zadne na poczatku, jestesmy malzenstwem 22lata i nadal jest ok. Mowilam i nadal mowie ze nie zamienilabym sie na nikogo innego.

Gość gość
jakis wyjątek ten TWÓ albo jesteś jakaś dziwna.

Gość gość
Sex to wiadomo ze najlepszy w moim zyciu byl ze statszym wlasnie.. 13 lat

Gość gość
Chyba wlasnie dlatego ze to wyjatek jestesmy razem tyle lat,nie wiem czy wychodzac za mlodszego zwiazek by tyle przetrwal. Moj pierwszy owczesny narzeczony byl 2lata starszy w tej chwili jest w trzecim zwiazku i tak sobie mysle ze reguly ani recepty na udany zwiazek poprostu nie ma to bardziej lut szczescia. Ja wszystkim zycze tak udanego zwiazku i nie wazne czy z mlodszym czy starszym.