Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyny powyzej 180 cm wzrostu sa postrzegane na ulicy jako "mutanty" ?

Polecane posty

Gość gość

Sama mam 17 lat i 181 cm wzrostu. Chodzac ulica wszyscy sie na mnie gapia. Niektorzy z podziwem, a inni z litoscia. Ja swoj wzrost zaakceptowalam ale chcialabym wiedziec jak postrzegaja mnie i inne wysokie dziewczyny ludzie, ktorych przypadkowo mijamy na ulicach . Czy w oczach innych jestem zgrabna dziewczyna czy żyrafa ?

Gość gość
Gratuluję takiego wzrostu gdyż o niebo lepiej wygląda dziewczyna b.wysoka od b.niskiej.

Gość prawictwo pospolite 152
jeżeli chcesz być postrzegana , tylko ze względu na swój wzrost =- to gratuluje ci głupoty .. Poza tym 180 cm , to jeszcze nie jest taka tragedia , co ma powiedzieć dziewczyna , która ma 190 cm hehe

Gość gość
Rzeczywiście jesteś b.wysoka ale to jest właśnie twój atut.

jasne , ze wysoka dziewczyna może być zgrabna - zwlaszcza jak ma szerokie biodra https://www.youtube.com/watch?v=-BZKi5RYoaI Polskie siatkarki wyglądają nieciekawie , wlasnie dlatego ze mają wąskie biodra i przez to prezentują sie jak tyczki

Gość gość
A czy mężczyźni poniżej 170 cm wzrostu postrzegani są jako karły? kobieta ma być niższa więc będziesz miała problem ze związkami bo mało kto wg Ciebie będzie wystarczająco wysoki i dla mało kogo będziesz wystarczająco niska.

Gość współczuje wzrostu
g****o nie atut, 180 cm to mutant j****y a nie kobieta

Gość gość
Jest tak dużo wysokich facetów że napewno znajdzie kogoś kto bedzie do niej pasował.

Mi sie zdarza oglądac za wysokimi dziewczynymi , ale takimi ktore mają fajną figurę i w biodrach około 92 cm Za Katarzyną skowronską na pewno na ulicy bym się nie obejrzał

Gość gość
Nie słuchaj tych co mówią że jesteś za wysoko gdyż to oni są za niscy.

Gość gość
Czyli chodzi o to ze jak mam szerokie biodra to jestem atrakcyjna, tak? Nie mnie oceniac ale uwazam ze w tej sprawie ze mna jest ok . A faceci powyzej 180 cm w moim otoczeniu wyginęli .

Czyli chodzi o to ze jak mam szerokie biodra to jestem atrakcyjna, tak oczywiście , że tak .. Raz spotkałem w szpitalu pewną rehabilitantkę - miała chyba z 180 cm była w legginsach i miała biodra baardzo szerokie i to właśnie sprawiło , że nie mogłem oderwać od niej wzroku JA mam slabośc do kobiet z szerokimi biodrami .. Bez znaczenia czy mają 160 cm czy 185 cm Ta jest raczej niska , ale mi sie podoba https://www.youtube.com/watch?v=JPhGBNf24A0

ja tam na Twoim miejscu nie przejmowałabym się opinią innych, ważne jest to jak Ty się czujesz ze swoim wzrostem, a nie co o tym sądzą inni :) po za tym po prostu jesteś wyjątkowo, bo rzadko się zdarza żeby dziewczyny były aż tak wysokie, jednak moim zdaniem jest to Twój atut i masz szczęście, ponieważ nie potrzebujesz chodzić w wysokich obcasach, jedynym mankamentem może być to, że trudno będzie Ci znaleźć chłopaka, który będzie wyższy od Ciebie, chyba, że wolisz niższych :) w każdym razie nie masz się czym przejmować ;)

Jak dziewczyna ma około 85 cm w biodrach , tak jak katarzyna skowronska to nigdy się za nią nie obejrze . Bo nie podobają mi sie takie wąskie i tyle ..

Gość gość
Dzieki za wasze opinie :) Bazyl21 masz racje ;) nie powinnam mawet zastanawiac sie nad tym co sadza inni :) wazne ze ja dobrze czuje sie w swoim ciele :D

Gość gość
Może nie jako mutanty ale na pewno budzą zainteresowanie jako ewenement. Nie znam mężczyzny który lubi kobiety powyżej 170 cm, większość z którymi miałam okazję rozmawiać wolą takie karły 160 cm..serio, zawsze mi wskazywali palcem ze właśnie te są najfajniejsze, a ja sama mam 174 i pomimo że to nie aż tak dużo i nie jestem brzydka to zawsze miałam problem ze znalezieniem partnera

ja lubie nawet takie co mają 184 cm , ale pod warunkiem , że są szerokie w biodrach To mnie kręci

prawictwo pospolicie,drogi ekspercie:Dmoze wklej Swoje foto i ocenimy,Twoja aparycje?Non stop tu wklejasz zdjecia,linki,a prawda jest taka,ze siedzisz tu non stop,bez wlasnego zycia,kobiety:)Moze czas to zmienic? XXXX Autorko,wysoki wzrost to atut.Wszyskie modelki sa wysokie i nosza jeszcze wysokie obcasy.Co za skojarzenie z zyrafa?Trzeba sie przejsc do zoo i zobaczyc,jak Ona wyglada:DCzy Ty masz taka dluga szyje?:D Normalna osoba popatrzy z podziwem,tylko zakompleksiona,wredna osoba,bedzie wyszukiwac w Tobie wad,albo sie wysmiewac.Tak postepuja ludzie niedojrzali emocjonalnie:)

Gość gość
Hej prawik, musisz mieć jakąś supermoc skoro wizualnie oceniasz co do centymentra obwód bioder kobiet z ulicy :). Poza tym to wiesz: biodra nawet 100 cm nie muszą być szerokie, bo np. brzuch ma większy obwód.

Gość gość
Mozna z takiego wzrostu zrobic atut np zostac modelka