Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timonka2689

bol podbrzusza spozniajacy sie okres czy to ciaza

Polecane posty

Gość timonka2689

4 pazdziernika dostalam okresu, a 11 kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia stosunek przerywany nie zalal mnie on mowi ze jest pewny ze nic nie powiinoo byc. jednak dzisiaj 14 listopad aja w dalszym ciagu nie mam okresu niegdy nie mialam regularnych miesiaczek zawzse mi sie opoznial pare dni ale nie az tyle ;/ od przeszlo tyg bardzo boli mnie podbrzusze nieustajacy bol najpierw 2 dni bolal mnie lewy jajnik a teraz caly czas podbrzusze a okresu nie widac ;/ wczoraj zrobilam sobie test wynik negatywny dodam jeszcze ze pare dni przed planowana miesiaczka bylam chora bralam gripex czy to mozliwe ze mi sie opoznil? i czy te bole cos znacza?

Gość gość
te bóle to znak że niedługo poronisz komórkę jajową tak dostaniesz miesiączkę

Gość gość
Skoro stosunek był bez zabezpieczenia to ciąża jest możliwa. Mnie test pokazał 2 kreski dopiero w drugim miesiącu, wcześniej ciąże wykryły badania z krwi

Gość gość
Moim zdaniem nie jestes w ciazy. Testy sa czule i pokazalby. Bole to znak zblizajacego sie okresu. Po prostu przeziebienie troche wplynelo na to ze ci sie opóźni. Setki razy mialam takie sytuacje nie boj sie :-)