Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam męża i straszną ochotę na kobietę...

Polecane posty

Gość gość

Jestem młodą mężatką ale od około 2 lat ciągnie mnie do kobiet. Ostatnio ten stan się nasilił tak, że myślę o tym ciągle- pragnę kobiecego ciała, delikatności, pocałunków z kobietą. Coraz częściej unikam seksu z mężem, jego ciało, szorstkość, penis już mnie nie podniecają...Co robić??

Gość gość
pewnie jesteś ateistką albo chadzasz do wróżki to kara za bałwochwalstwo jest nawróć się

Gość gość
Oszołomów religijnych proszę o niewypowiadanie się :(

Gość gość
Znadz kobiete z którą moglabys sie potajemnie przespac...np.mnie heh;-)

Gość gość 363
Przede wszystkim z nim porozmawiaj o tym. Podobno ok. 70% kobiet tak ma. Pytanie: Macie dzieci?

Gość gość
Nie mamy dzieci. Nie wiem, czy rozmowa z nim to dobry pomysł- bo co mu powiem i co to zmieni? Mąż jest raczej konserwatywnym człowiekiem i na pewno nie pójdzie na zdradę kontrolowaną. Dodatkowo pewnie usłyszę kilka cierpkich słów. Z drugiej strony wiem, że gdybym spotkała chętną dziewczynę, nie dałabym rady się powstrzymać

Gość gość
Wiec nie czekaj..przespij się z laska.. Może ci ten stan przejdzie..

Gość gość
A co jak nie przejdzie, tylko się wzmocni? Poza tym nie wiem, gdzie znaleźć chętną kobietę, może tutaj? Jestem z Warszawy

Gość gość
a ładna jesteś?

Gość gość
Tak, mam duże powodzenie u mężczyzn, nawet mąż ich nie odstrasza. Dwa razy w życiu podrywały mnie kobiety, ale wtedy jeszcze w ogóle nie myślałam o nich w takich kategoriach

Gość gośćlaska
Jesli jestes naprawde ładna i zdecydowana to nie byłoby problemu wiesz?

Gość gość
A w jakim wieku jesteś? Możesz zostawić tu swojego maila? Jeżeli chodzi o urodę, na pewno przed spotkaniem wymiana zdjęć byłaby wskazana :) Ja zaraz muszę uciekać

Gość gość 363
Mysle ze mąż powinien to zrozumieć, tym bardziej ze to z kobietą chcesz się przespać, a nie z innym mężczyzną. Spełnij swoje pragnienie, bo i tak cały czas będziesz o tym myśleć i będziesz się masturbowac przy filmach z less. A to i tak "niby" jakaś zdrada. Jeśli nie macie dzieci, a Ty jednak zmienisz zdanie co do orientacji, lub też z kobietą Ci będzie dobrze, a mąż tego nie zaakceptuje, zawsze możecie się rozejsc. Lepsze to, niż resztę życia spędzić w kłamstwie i ukrywaniu. A mąż będzie szczęśliwy, jeśli przed ewentualna zdrada powiesz mu o tym, zanim dojdzie do czynów. Najważniejsze aby zanim zdradzi z, powiedzieć to drugiej połowie niż aby się dowiedział po fakcie. Wtedy serce złamane.

Gość gośćlaska
A moze kolezamka wyzej zainteresowana?. Ja tez chętnie spróbuję czegos nowego a mam 25 lat:-)

Gość gość
Ja mam 26 lat więc wiek pasuje. Muszę już uciekać, bo wrócił mąż. Jeżeli możesz zostaw swojego maila. Wpadnę tu jutro Dziękuję za odpowiedzi

Gość gośćlaska
56281849 to moje gg...pa Michalina

Gość gość
Sram a później zjadam swój kał