Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze teściowe tez wpier. .. się w to na co wydajecie?

Polecane posty

Gość gość

Moja mnie dziś w****ila i to porządnie. Odkąd jestem z moim to probuje udzielac Dobrych rad typu "odkladsjcie sobie byście mogli iść na większe mieszkanie (teraz mamy 50m- dwa pokoje) ale słomy zmienić bądź kupić działkę. Mamy odłożone pieniądze, ja 3 lata siedziałam z dzieckiem w domu, od września poszłam do pracy. Na rękę mam 1800-pracuje w przedszkolu, mąż 3,3. Odkładamy, tak naprawdę stać nas juz na kupno działki, nie trwonie pieniędzy a ona dziś dzwoni i mówi że jak tak będziemy wydawać ( kupi l am sobie kurtkę na zimę i komin - drugi w ciągu dwóch miesięcy) to nigdy nic nie będzie my mieć. .. bo ta ma tamto, a tamta tamto. W****ilam się porządnie. Najgorsze ze mąż podziela jej zdanie i twierdzi ze mam szmat co niemiara itp

Gość gość
Współczuję, moja skrytykowała mnie bo kupiłam zasłony w szmateksie za 30 zeta bo " mogłam przecież kupić za złotówkę" nosz ku....

Gość gość
no ok, coś powiedzieć jak np. by widziała, że ostro imprezujecie, wycieczki, a tu kawalerka...no ale to też nie jej sprawa...no ale dzwonić i mówić coś o kurtce :O

Gość H helix
A ja mam z******tą teściową. Nie wtrąca się w nasze finanse a często sama nam robi jakieś drobne zakupy albo przywiezie obiad czy ciasto.

Gość gość
moja teściowa czasem rzuci niby w żartach, że dziecko stroję ;)...kiedyś to mowiłam, że kupuje głównie na wyprzedażach z przeciętnej półki i to też nie jest jakiś majątek, stać nas na droższe, bo też uznaje, że nie ma sensu droższe, bo wiadomo że dziecko wyrasta...no ale też nie zamierzam jechać tylko na ubraniach z Tesco, czy Pepco, jak czasem mu teściowa kupi...po te np. spodnie po kilku praniach, czy nawet chodzeniu, to już się nie nadają do przedszkola i jaka to oszczędność, jak trzeba znów nowe kupować...

Gość gość
teraz to już sie nic nie odzywam, jak coś mówi że go stroję, bo ile można tłumaczyć :D